ماجرای دیدار آذری جهرمی با مدیرعامل تلگرام در تهران + فیلم

جمعه 20 مهر 1397
18:08
وزیر ارتباطات در برنامه دست خط گفت: در تهران با دورف دیدار داشتم و این چیز پنهانی نیست.

العالم- ایران/ سیاسی 

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در برنامه دست خط با بیان اینکه در تهران با پاول دورف مدیرعامل تلگرام دیدار داشتم گفت: این چیز پنهانی نیست. 

وی افزود: در برابر تهدید بین المللی قرار گرفته ایم.نمیتوان گفت بدون ارتباط با دنیا فقط با خودمان ارتباط داشته باشیم.نگاهمان باید درونگرا و همزمان برون نگر باشد.

وزیر ارتباطات ادامه داد: آنچه در این برهه زمانی بیشتر دیده میشود شکاف طبقاتی بین مردم است؛
زندگی ما مسئولان بیشتر مورد توجه قرار میگیرد, باید در کنار مردم باشیم.

آذری جهرمی اظهار داشت : یکی از پیامرسان ها ادعا داشت که می تواند به ۲۰ میلیون نفر خدمات دهد، این حرف حرفی تبلیغاتی بود و با واقعیت همخوانی نداشت، وقتی نتوانستند تقصیر را بر گردن وزارت ارتباطات انداختند.

وی با بیان اینکه هاتگرام و تلگرام بنا بر تصمیم مرکز ملی فضای مجازی و برای دوره گذار از فیلترینگ تلگرام، به فعالیت خود ادامه دادند، افزود: ما در دی ماه ۹۶ در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کردیم که امنیت نسخه‌های غیررسمی تلگرام را تائید نمی‌کنیم.

آذری جهرمی گفت: من مسئول بستن این شبکه‌ها نیستم و خدمات‌دهندگان دسترسی، بنا به حکم قضایی، موظف به بستن شبکه‌های فضای مجازی هستند.

وزیر ارتباطات ادامه داد: عده ای دنبال این نیستند که پیام رسان های بومی در جامعه شکل بگیرد بلکه دنبال این هستند که توقعات جامعه را بالا برده و ظرفیت های داخلی خوب در جامعه را نادیده بگیرند.

آذری جهرمی با بیان اینکه مدینه فاضله برخی قطع اینترنت است، اظهار داشت: این در حالی است که ظرفیت فضای مجازی برای بسیاری از اقدامات ظرفیت بسیار خوبی است و برای مثال در بسته شدن کانال های ضدانقلاب در حوادث دی ماه ۹۶ اجماع کاربران توئیتر و فشار افکار عمومی باعث بسته شدن کانال های ضدانقلاب توسط شبکه اجتماعی تلگرام شد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان دیدار کرد


حماس: اسرائیل به‌دنبال تحمیل ساختار سیاسی جدید در غزه است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان


توافق ایران و عمان بر سر گفتگو از طریق کارگروه مشترک درباره مدیریت هرمز


استان تهران ۱۳ و ۱۴ تیر تعطیل شد


بیانیه حزب الله لبنان در خصوص حملات جدید رژیم صهیونیستی


پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند