«پامپئو»برای بررسی پرونده خاشقجی وارد آنکارا شد

چهارشنبه 25 مهر 1397
10:33
«پامپئو»برای بررسی پرونده خاشقجی وارد آنکارا شد وزیر خارجه آمریکا به منظور بررسی پرونده ناپدید شدن جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد سیاست‌های آل‌سعود، وارد آنکارا شد .

العالم - آمریکا

رسانه های ترکی اعلام کردند قرار است ساعت 10 به وقت محلی مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور ترکیه در فرودگاه دیدار کند، پمپئو پس از این دیدار عازم مالدیو خواهد شد.

روز گذشته مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده برای گفت‌وگو با پادشاه عربستان درباره ناپدید شدن جمال خاشقجی و احتمال قتل این معارض عربستانی به ریاض سفر کرد. 

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد از زمان ورود به ساختمان کنسولگری عربستان سعودی در استانبول از سه‌شنبه هفته گذشته (۱۰ مهرماه/۲اکتبر) ناپدید شده است.

برخی مقام‌های ترکیه‌ای گفته‌اند او در داخل این ساختمان کشته شده، اما مقام‌های سعودی معتقدند او ساختمان را ترک کرده است. رژیم سعودی از انتشار فیلمی که ادعایش برای خروج خاشقچی را تأیید کند خودداری کرده است. 

خاشقجی سپتامبر ۲۰۱۷ از عربستان متواری شد و بعد از آن به عنوان ستون‌نویس «واشنگتن‌پست» مقاله‌هایی در انتقاد از سیاست‌های کشورش به ویژه «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی منتشر کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید