ترامپ: توضیح ریاض درباره خاشقچی باورپذیر است/ به عربستان برای مقابله با ایران نیاز داریم / کنگره فروش سلاح را لغو نکند

شنبه 28 مهر 1397
04:33
ترامپ: توضیح ریاض درباره خاشقچی باورپذیر است/ به عربستان برای مقابله با ایران نیاز داریم / کنگره فروش سلاح را لغو نکند رئیس‌جمهور آمریکا بامداد شنبه، ساعتی بعد از اعتراف عربستان سعودی به کشته شدن «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد آل‌سعود، این رژیم را «متحدی فوق‌العاده» برای کشورش توصیف کرد.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت که کشورش برای مقابله با ایران نیاز دارد.

ترامپ تاکید کرد که با کنگره درباره پرونده خاشقچی همکاری می کند و امیدوار است که تحریم عربستان، شامل لغو قراردادهای فروش سلاح نشود.

وی تاکید کرد: با ولیعهد سعودی درباره موضوع خاشقچی گفتگو می کنم و گمان نمی کنم که سران عربستان به من دروغ گفته باشند!

به نوشته رویترز، ترامپ گفت که فکر می‌کند توضیحات عربستان سعودی «باورپذیر» است و او با کنگره در این خصوص همکاری خواهد کرد. وی علی‌رغم این گفت با «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی گفت‌وگو خواهد کرد. ترامپ گفت: «سئوالاتی در این مورد داریم.»

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر تأکید کرد که ترجیح می‌دهد تنبیه احتمالی عربستان سعودی در ارتباط با پرونده قتل خاشقچی شامل لغو قرارداد فروش سلاح به این کشور نشود. 

 

در حال تکمیل..

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو