نقض اصول معاهده اتحاديه اروپا باقطع شبکه های ایرانی

پنج‌شنبه 27 مهر 1391
10:54
نقض اصول معاهده اتحاديه اروپا باقطع شبکه های ایرانی العالم - شخصيت هاي سياسي و رسانه اي تصميم شركت خدمات ماهواره اي يوتل ست قطع پخش برنامه هاي شبكه هاي ايراني را محكوم كردند و آن را به مثابه نقض اصول معاهده اتحاديه اروپا دانستند.

خانم " مريم البسام " مدير اخبار شبكه الجديده لبنان روز چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: ما اين اقدام را محكوم مي كنيم و آن را بي شباهت به راهزني نمي دانيم، بلكه آن را به مثابه تجاوز به آزادي ها مي شماريم.
وي با تاكيد بر لزوم پيگرد قضايي و قانوني موضوع؛ گفت: اين كار، بهترين راهكار براي مصون سازي حقوق است بنابراين صدور بيانيه هاي صوري در اين مجال هيچ سودي ندارد. كافيست بدانيم كه آمريكا و رژيم صهيونيستي از اين تصميم اتحاديه اروپا استقبال كرده اند، به همين سبب بايد در اين مجال اقدام عملي صورت گيرد.
" الياس مراد " رئيس اتحاديه روزنامه نگاران سوريه نيز به شبكه العالم گفت: به نام روزنامه نگاران سوري، اين اقدام را محكوم مي كنيم و از سازمان هاي حقوق بشري و سازمان هاي فرهنگي و رسانه اي و اتحاديه ها و سنديكاها مي خواهيم اين اقدام متجاوزانه را محكوم كنند و براي اعاده حق پخش برنامه هاي شبكه العالم و ديگر شبكه هاي ايراني اقدام نمايند
از سوي ديگر " نجيبه الحمروني " عضو اتحاديه ملي روزنامه نگاران تونس در گفت و گو با شبكه العالم تاكيد كرد: اين اقدام را تلاشي براي ضربه زدن به اصل آزادي رسانه ها مي دانيم، در واقع ما در موضعي اصولي و نه موردي، هرگونه دخالت در امور رسانه ها و اعمال سانسور به هر شيوه فني يا سياسي بر رسانه ها را محكوم مي كنيم.
" ليلو ميانگو " رئيس اتحاديه روزنامه نگاران آفريقايي نيز در اين خصوص به شبكه العالم گفت: قطع پخش برنامه هاي شبكه هاي ايراني، اقدامي ظالمانه است و ما آن را به شدت محكوم مي كنيم.
وي تاكيد كرد كه اين موضع گيري ربطي به شبكه هاي ايراني ندارد و در قبال هر يك از شبكه ها صورت بگيرد، محكوم است.
ميانگو خاطر نشان كرد: همه پيمان ها و معاهده هاي بين المللي و به ويژه پيمان ها و معاهده هاي امضا شده توسط اتحاديه اروپا با مقدمه آزادي بيان و احترام به اصل تنوع رسانه اي آغاز مي شود، به اين ترتيب حذف صداي مخالف رسانه اي به مثابه نقض اصول اتحاديه اروپا به شمار مي رود.
17-18:46
26

0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس