بازداشت چهار بحرینی به اتهام توهین به پادشاه

جمعه 28 مهر 1391
05:30
بازداشت چهار بحرینی به اتهام توهین به پادشاه نيروهاي امنيتي بحرين چهار نفر از شهروندان اين کشور را به اتهام "توهين به پادشاه" در سايت تويتر بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، محمد المسقطی رییس جمعیت جوانان و حقوق بشر بحرین، اعلام کرد: چهار جوان بحرینی که کمتر از سی سال سن دارند، صبح چهارشنبه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند و دستگاه های یارانۀ شخصی آنان توقیف شد.

از سوی دیگر احمد بوجیری دادستان کل بحرین از بازجویی افراد بازداشت شده به اتهام توهین به پادشاه در صفحه شخصی خود در سایت تویتر خبر داد و گفت: برای متهمان به مدت یک هفته قرار بازداشت صادر شده و پس از بازجویی، پرونده آنها با قید فوریت و خارج از نوبت به دادگاه جنایی ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است، هرگونه انتقاد از پادشاه و خاندان حاکم در بحرین، بر اساس قوانین این کشور جرم به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ استان


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد