موگرینی: قتل خاشقجی تجاوز به آزادی بیان است

سه شنبه 1 آبان 1397
19:27
موگرینی: قتل خاشقجی تجاوز به آزادی بیان است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قتل جمال خاشقجی را تجاوز به آزادی بیان دانست.

العالم - اروپا

به نقل از الجزیره، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که قتل جمال خاشقجی نویسنده عربستانی تجاوز به آزادی بیان و حمله به همه ما است.

وی با بیان "هدف تحقیقات درباره کشته شدن خاشقجی باید کشف حقیقت باشد"، گفت: مواضع اتحادیه اروپا در قبال عربستان به پاسخ این کشور درباره جمال خاشقجی بستگی دارد.

شبکه خبری اسکای‌نیوز روز سه‌شنبه گزارش داد برخی از اجزای جسد «جمال خاشقجی»، روزنامه‌نگار منتقد آل‌سعود در باغ کنسولگری عربستان سعودی در استانبول پیدا شده است. 

اسکای نیوز به نقل از چندین منبع گزارش داده جسد جمال خاشقجی قطعه قطعه شده و صورتش از بین رفته است. 

رژیم ریاض، علی‌رغم آنکه در ابتدا اصرار داشت خاشقجی ساختمان کنسولگری را زنده و سالم ترک کرده بامداد شنبه اعتراف کرد که او کشته شده؛ ریاض،  اما ادعا کرد که قتل او بعد از شکل‌گیری منازعه با برخی از حاضران در کنسولگری اتفاق افتاده است.

در حالی که منابع اطلاعاتی ترکیه و کشورهای دیگر معتقدند قتل او به دستور «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی اتفاق افتاده روایت رسمی تلاش می‌کند عوامل رده بالای حکومتی را از مشارکت در این قتل یا اطلاع از آن تبرئه کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران