رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه آماده می شود

شنبه 5 آبان 1397
20:48
رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه آماده می شود ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای حمله ای گسترده به نوار غزه آماده می کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دنبال اقدام نیروهای مقاومت و شلیک 30 فروند موشک از باریکه غزه به سمت شهرک های صهیونیستی، اوضاع بحرانی تر می شود.
این منبع تصریح کرد که یگان هوایی ارتش اسرائیل شب گذشته و بامداد امروز بیش از 80 نقطه در نوار غزه را بمباران کرد و نیروهای مقاومت فلسطین نیز شهرک های صهیونیستی را با موشک هدف قرار دادند.
همچنین رانی دانییل تحلیلگر نظامی رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد که ارتش اسرائیل خود را برای حمله گسترده به غزه آماده می کند؛ به ویژه اینکه سران تل آویو معتقدند که این موشک ها شب گذشته از سمت سوریه به شهرک های صهیونیستی شلیک شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اسرائیل یک آمریکایی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی