نخستین تصاویر از عملیات ارتش یمن با موشک هوشمند «بدر P-1»

يکشنبه 6 آبان 1397
17:16
نخستین تصاویر از عملیات ارتش یمن با موشک هوشمند «بدر P-1»
سخنگوی ارتش یمن به ارائه نخستین تصاویر از عملیات ویژه روز گذشته یگان موشکی با موشک جدید «بدر P-1» در جبهه ساحل غربی پرداخت.

العالم _ یمن

سخنگوی ارتش یمن پیش از رونمایی از موشک بدر P-1، به ارائه گزارشی درباره تجارب یگان موشکی یمن پرداخت.

به نوشته پایگاه خبری «المسیرة» وی طی یک کنفرانس خبری اعلام کرد: در  طول یک هفته گذشته، بیش از 30 عملیات ویژه نظامی علیه ائتلاف سعودی صورت گرفت و تنها در حمله نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به «جیزان» مقرهای نظامیان سعودی تحت کنترل درآمد و 13 نظامی سعودی کشته شدند.

سخنگوی روسمی ارتش یمن، در ادامه به ارائه تصاویری از نخستین عملیات میدانی یگان موشکی یمن علیه نظامیان سودانی حاضر در ائتلاف سعودی در جبهه ساحل غربی، با موشک جدید «بدر P-1»، پرداخت.

گروه رسانه‌ای «الاعلام الحربی» یمن نیز تصاویری از عملیات هدف‌گیری و شلیک موشک مذکور به سوی مقر نظامیان سودانی در ساحل غربی  منتشر کرد که در ادامه می‌آید:

یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شنبه (27 اکتبر)  از موشک جدید بالستیک کوتاه‌ برد به نام بدر P_1 رونمایی کرد. این موشک «بومی» است و با «سوخت جامد» کار می‌کند و دقت آن (یا ضریب خطای آن فقط) سه متر است.

ارتش یمن اعلام کرد که این موشک از نوع موشک‌های «هوشمند» است و یگان موشکی تکنولوژی «موشک‌های هوشمند» را دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است