شینهوا:

ایران برای مهار تحریم، نفت را در بورس ارایه می کند

دوشنبه 7 آبان 1397
09:24
ایران برای مهار تحریم، نفت را در بورس ارایه می کند خبرگزاری رسمی چین گزارش کرد ایران برای مهار تحریم های آمریکا و مقابله با فشارهای واشنگتن، نفت را برای خرید شرکت های خصوصی در بورس عرضه می کند.

العالم - ایران / اقتصادی

به گزارش شینهوا روز دوشنبه در مطلبی نوشت عرضه نفت در بورس تازه ترین اقدام جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با آمریکا است که قصد دارد از روز چهارم نوامبر تحریم های نفتی علیه تهران به اجرا بگذارد.

خبرگزاری رسمی چین ادامه می دهد که برنامه عرضه نفت در بازار بورس ایران از روز یکشنبه چهارم نوامبر شروع می شود.

شینهوا با اشاره به اینکه ایران قصد دارد نزدیک به یک میلیون بشکه نفت را در بورس ارایه کند خاطر نشان کرد بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته حداقل خرید نفت در بورس ایران 35 هزار بشکه خواهد بود.

خبرگزاری چین می افزاید این برنامه می تواند در مهار تحریم های آمریکا تاثیرگذار باشد و از سوی دیگر دست بخش خصوصی را برای فروش نفت باز می کند.

همزمان تارنمای انگلیش نیوز چین گزارش کرده است که ایران در حال نهایی کردن سامانه پرداختی مستقل با اروپا است که می تواند بانک های اروپایی را از تحریم های آمریکا مصون کند.

گزارش تصریح می کند بازرگانان و شرکت های اروپایی و ایرانی تمایل دارند به رغم فشارهای آمریکا به همکاری های تجاری ادامه دهند و راه اندازی و نهایی کردن این سامانه پرداختی مستقل بانکی و مالی برای دو طرف بسیار مفید خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد