یوسف بن‌علوی با محمود عباس دیدار کرد

چهارشنبه 9 آبان 1397
19:36
یوسف بن‌علوی با محمود عباس دیدار کرد وزیر امور خارجه عمان با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در شهر رام الله دیدار و پیام سلطان قابوس را تسلیم او کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یوسف بن علوی»، وزیر امور خارجه دولت عمان  با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین چهارشنبه (۹ آبان) در شهر رام‌الله واقع در کرانه باختری دیدار کرد.

بن علوی در این دیدار، پیام «قابوس بن سعید»، سلطان عمان را تقدیم او کرد. گفته می‌شود این پیام مربوط به سفر اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور است.

بنیامین نتانیاهو پنجشنبه گذشته در رأس یک هیأت امنیتی-نظامی طی سفری از پیش تعیین نشده وارد عمان شد و با سلطان قابوس دیدار کرد.

این اولین سفر رسمی مقام ارشد رژیم صهیونیستی به عمان از سال ۱۹۹۶ تا به امروز بوده است.

به رغم اینکه دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ خود اعلام کرده بود که این سفر بنا به دعوت رسمی شخص سلطان قابوس بوده است، وزیر امور خارجه این کشور در مصاحبه با رسانه‌ها مدعی شد که سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به درخواست او بوده است.

بن علوی با بیان اینکه «اسرائیل کشوری موجود در خاورمیانه است»، گفت که «زمان تعامل با اسرائیل فرا رسیده است» و سفر نتانیاهو در راستای تمایل سران رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان جهت حل مسائل فیما بین و پیشبرد راه حل سازش بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است