ضرورت تدبیر برای مهار تنش های کویت

سه شنبه 2 آبان 1391
10:02
ضرورت تدبیر برای مهار تنش های کویت مدير "مركز مطالعات سياسي و راهبردي الاهرام" ناآرامي هاي كويت را نوعي تغيير سياسي متاثر از پديده بهار عربي در كشورهاي عربي دانست و گفت: اين بهار درسايه تلاش آمريكا براي تشديد تنش هاي مذهبي در منطقه، درحال تبديل به خزان است.

"نبيل عبدالفتاح" در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: ساختار حكومت در كويت كه برمبناي توافق بين خاندان حاكم و 10 خاندان بزرگ در اين كشور بود، بعد از تجاوز عراق به كويت، شكسته شد و همين وضعيت باعث شد كه خاندان حاكم به ايجاد ائتلاف هاي جديد با گروه هاي اسلام گرا و سلفي روي آورد؛ امري كه بر تركيب مذهبي کشور تاثير گذاشت.

وي به وجود تنش بين قواي مقننه و مجريه در كويت اشاره كرد و گفت: دو بار انحلال پارلمان در يك سال و پنج بار انحلال آن در سال هاي گذشته گواه اين مدعا است.

عبدالفتاح خاطرنشان كرد: تشديد وضعيت و گسترش تظاهرات در كويت باعث شكاف و بحران بيشتر در اين كشور خواهد شد و درايت سياسي حكم مي كند كه مخالفان، سياستمداران و خاندان حاكم به آرامش و ادامه تماس ها با يكديگر روي بياورند.

عبدالفتاح درباره تغييرات قانون اساسي در کویت گفت: تفسير مفاد قانون اساسي خواه از نظر حقوقي يا فني عملي سياسي است و كويتي ها باید هرچه زودتر از غرق شدن كشورشان در درگيري هاي داخلي جلوگیری کنند.

A.D-23-18:28

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم


پزشکیان فردا به پاکستان می‌رود


نصب سکوی غول‌پیکر نفتی در قلب خلیج‌فارس


دیپلماسیِ وحدت؛ استقبال از طرح ایران برای تقویت همگرایی در جهان اسلام


اردن در گذر تاریخ


قهرمانی تیم ملی کشتی ساحلی در پیکارهای جهانی