تحریم های جدید روسیه علیه اوکراین

جمعه 11 آبان 1397
08:53
تحریم های جدید روسیه علیه اوکراین مسکو در تحریم‌های جدید خود، «اولکسی»، فرزند «پترو پروشنکو»، رئیس‌جمهور اوکراین، رئیس مجلس این کشور «آندره پاروبی»، برخی وزرای کلیدی و تجار سرشناس اوکراینی را هدف گرفته است.

العالم - اروپا

روسیه تحریم‌هایی گسترده علیه اوکراین وضع کرده است. دستور این تحریم‌ها را ماه گذشته، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه صادر کرده بود.

به نوشته خبرگزاری شینهوا، بر اساس بیانیه دولت روسیه، این تحریم‌ها با هدف تقابل با اقدامات غیردوستانه اوکراین علیه شهروندان روسیه و موسسات قانونی این کشور وضع شده‌اند.

در این دسته از تحریم‌ها، مسکو «اولکسی»، فرزند «پترو پروشنکو»، رئیس‌جمهور اوکراین، رئیس مجلس این کشور «آندره پاروبی»، برخی وزرای کلیدی و تجار سرشناس اوکراینی را هدف گرفته است.

دولت روسیه می‌گوید تحریم‌هایش در صورتی که اوکراین تحریم‌های ضد روسی خود را لغو کند، قابل رفع هستند.

روابط بین روسیه و اوکراین از سال 2014 و پس از برکناری یانوکویچ، رئیس‌جمهور سابق اوکراین که به روسیه نزدیک بود، رو به تیرگی نهاد. روس‌ها بر اساس نتایج یک رفراندوم، با پیوستن شبه‌جزیره کریمه به خاک خود موافقت کرده‌اند.

کریمه بخشی از خاک روسیه بود که نیکیتا خورشچف، دبیر کل وقت حزب کمونیست شوروی، آن را به اوکراین ملحق کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد