شیخ علی سلمان به حبس ابد محکوم شد

يکشنبه 13 آبان 1397
11:12
شیخ علی سلمان به حبس ابد محکوم شد
دادگاه بحرین امروز با لغو حکم تبرئه صادره برای شیخ «علی سلمان» دبیرکل جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت معارض شیعه، او را به حبس ابد محکوم کرد.

العالم _ بحرین

چهارمین جلسه دادگاه تجدیدنظر شیخ علی سلمان و دو نماینده سابق پارلمان بحرین از فراکسیون الوفاق به نام‌های «حسن سلطان» و «علی الاسود» به اتهام جاسوسی برای قطر، امروز یکشنبه برگزار شد که دادگاه بحرین حکم تبرئه شیخ علی سلمان و دو متهم دیگر را لغو و آنها را به حبس ابد محکوم کرد.

دولت بحرین این سه نفر را به جاسوسی برای قطر در جریان مشارکت در مذاکرات مربوط به حل بحران این کشور در چارچوب راهکار سیاسی قطر و آمریکا، متهم کرده است.

پیش از این معارضان بحرین تأکید کرده بودند که «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین در مذاکرات مشارکت داشته و این تماس‌ها با اطلاع وی صورت گرفته است.

دولت بحرین این سه نفر را به جاسوسی برای قطر در جریان مشارکت در مذاکرات مربوط به حل بحران این کشور در چارچوب راهکار سیاسی قطر و آمریکا، متهم کرده است.

پیش از این معارضان بحرین تأکید کرده بودند که «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین در مذاکرات مشارکت داشته و این تماس‌ها با اطلاع وی صورت گرفته است.

شیخ «حسین الدیهی» معاون دبیرکل الوفاق پیش از این گفته بود که «حمد بن جاسم آل ثانی» و پادشاه بحرین از تماس‌های صورت گرفته با شیخ علی سلمان اطلاع داشته‌اند.

شیخ علی سلمان در سال ۲۰۱۴ بازداشت شده و در سال ۲۰۱۵ حکم حبس چهار ساله برای او صادر شد.

رژیم بحرین با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس در 24 نوامبر که توسط گروه های انقلابی سیاسی و مخالفان از جمله جمعیت الوفاق تحریم شده، بازداشت افراد را شدت بخشیده است.

رژیم آل خلیفه تلاش می کند از پاسخ به خواست های مردم که در تاریخ 14 فوریه 2011 برای آن به خیابانها ریختند، شانه خالی کند.

به روایت تاریخ سیاسی و مبارزاتی مردم بحرین که تقریبا هر ده سال شاهد  جنبش های مردمی یا انتفاضه بوده؛  وضعیت کنونی و بی توجهی به  صدای مخالفان یعنی نمایندگان واقعی مردم هشداری برای بروز خفقان ها و بحرانی شدن وضعیت سیاسی و اقتصادی است که به مشارکت بیشتر و منسجم تر گروههای مردمی می انجامد. این در حالی است که منامه سیاست بی تفاوتی و پایبندی به گزینه برخوردهای امنیتی برای خاموش کردن  اعتراض های ادامه دار را درپیش گرفته که تقریبا از هفت سال پیش شروع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم