پاکستان تعلیق حساب کاربری تندروها را از طرف توییتر ستود

چهارشنبه 16 آبان 1397
09:08
پاکستان تعلیق حساب کاربری تندروها را از طرف توییتر ستود وزیر اطلاع رسانی و رسانه های پاکستان، از اقدام توییتر و فیسبوک در مسدود کردن حساب کاربری افراطی های این کشور در راستای مبارزه با انتشار اخبار جعلی و غیر واقعی تمجید کرد.

العالم- آسیا

«فواد حسین چودری» با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی توییتر، از پیام رسان های «واتساپ» و «یوتیوب» نیز درخواست کرد که در راستای تحقق جهانی امن تر، در مسیر جلوگیری از انتشار اخبار جعلی و به دور از حقیقت گام بردارند.
پیش از این، شرکت توییتر حساب کاربری «خادم حسین رضوی» را به دلیل توییت های خشونت آمیز علیه مقامات قضایی، نخست وزیر و نظامیان این کشور به حالت تعلیق درآورده بود.
رضوی مهم ترین مخالف دولت پاکستان در پرونده «آسیه بی بی» یک زن مسیحی این کشور است که دادگاه عالی پاکستان هفته گذشته وی را از اتهام کفرگویی و توهین به پیامبر اسلام تبرئه و حکم اعدامش را لغو کرد. پس از این اقدام، اعتراضات سراسری در این کشور به دعوت جنبش تحریک لبیک یا رسول الله به راه افتاد.
پرونده این زن مسیحی نزدیک به 10 سال در جریان بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است