خلیفه حفتر در روسیه چه می‌کند؟

چهارشنبه 16 آبان 1397
22:29
خلیفه حفتر در روسیه چه می‌کند؟ فرماندهی کل نیروهای مسلح لیبی از سفر خلیفه حفتر به مسکو در رأس هیئتی عالیرتبه خبر داد.

العالم - لیبی

اسپوتنیک نوشت، خلیفه حفتر فرمانده کل نیروهای مسلح لیبی امروز در مسکو با "سرگئی شایگو" وزیر دفاع روسیه دیدار کرد.

دفتر فرماندهی کل نیروهای مسلح لیبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که حفتر و شایگو در نشستی مفصل درباره تازه‌ترین تحولات لیبی و راه‌های حل موجود و تلاش‌های صورت گرفته برای مبارزه با تروریسم گفت‌وگو کردند.

طبق این بیانیه حفتر امروز به منظور دیدار با مقامات بلندپایه روس و بررسی تازه‌ترین تحولات منطقه و روابط دوجانبه در رأس هیئتی عالی رتبه وارد مسکو شده است.

سفر حفتر به مسکو پیش از شرکت او در کنفرانس بین‌المللی حل بحران لیبی که قرار است روزهای دوازدهم و سیزدهم ماه جاری میلادی در شهر "پارلمو" ایتالیا برگزار شود صورت گرفته است.

لیبی از زمان سرنگونی معمر القذافی در سال 2011 میلادی تاکنون صحنه اختلافات و درگیری‌‌های شدید بر سر قدرت است. این اختلافات منجر شده که لیبیایی‌ها نتوانند دولت یکپارچه‌ای در این کشور تشکیل دهند، به‌گونه‌ای که در شرق، پارلمان لیبی اداره امور را در دست دارد و در غرب نیز دولت وفاق ملی که نتوانسته از پارلمان رأی اعتماد بگیرد بر سر کار است. این در حالی است که در پی نبود دولت یکپارچه در لیبی این کشور با خلأ امنیتی مواجه است.

گفتنی است که طرف‌های درگیر در لیبی در ماه می گذشته در پاریس بر سر برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست‌جمهوری در دهم دسامبر آینده به توافق رسیدند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد