ابراز نگرانی آمریکا از حکم حبس ابد دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین

پنج‌شنبه 17 آبان 1397
07:16
ابراز نگرانی آمریکا از حکم حبس ابد دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین وزارت خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه در واکنش به صدور حکم حبس ابد «شیخ علی سلمان» دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین از سوی رژیم آل خلیفه در بیانیه ای ابراز نگرانی کرد.

العالم - بحرین

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: به رایزنی های خود با دولت بحرین برای انجام مجموعه ای از اقدامات از جمله حمایت از آزادی های اساسی و حقوق بشر ادامه خواهیم داد.

پیش از این نیز وزارت خارجه فرانسه طی بیانیه ای با ابراز نگرانی از صدور حکم حبس ابد شیخ علی سلمان، از رژیم آل خلیفه خواست تا به رعایت حقوق بشر پایبند باشد.

دادگاه بحرین روز یکشنبه با لغو حکم تبرئه صادر شده برای شیخ علی سلمان دبیرکل «جمعیت ملی-اسلامی الوفاق» به عنوان بزرگ ‌ترین حزب مخالف رژیم این کشور، او را به حبس ابد محکوم کرد.

دادگاه بحرین همچنین «حسن سلطان» و «علی الاسود» دو نماینده پیشین پارلمان این کشور را نیز به حبس ابد محکوم کرد.

رژیم آل خلیفه این سه تن را به جاسوسی برای قطر در جریان مذاکرات مربوط به حل بحران این کشور در چارچوب راهکار سیاسی متهم کرده است.

بحرین از 14 فوریه 2011 ( 25 بهمن 1390) صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کارآمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی کشورشان هستند.

ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان