خبر فوری:

ترکیه از تروریست هاخواست برای عملیات شرق فرات نام نویسی کنند

پنج‌شنبه 17 آبان 1397
12:50
ترکیه از تروریست هاخواست برای عملیات شرق فرات نام نویسی کنند ترکیه از گروه تروریستی ارتش آزاد خواست فهرست نیروهای شرکت کننده در عملیات شرق فرات بر علیه کردهای سوریه را در اختیار این کشور قرار دهد.

العالم - ترکیه

رسانه‌های نزدیک به گروه های تروریست روز پنجشنبه به نقل از منابعی در گروه تروریستی ارتش آزاد اعلام کردند که لیست نیروهای شرکت کننده در عملیات قریب الوقوع ترکیه ؛ علیه نیروهای دمکراتیک سوریه را هرچه زودتر ارائه کند.

این منابع افزودند: لیست نیروهای زیرمجموعه ارتش آزاد براساس این دستور هر کدام به شکل جداگانه باید در اختیار ترکیه قرار گیرد.

رسانه های مخالف دولت سوریه اعلام کردند که نیروهای شرکت کننده در عملیات ارتش ترکیه در شرق فرات قرار است چند روز به صورت ویژه آموزش ببینند.

این رسانه‌ها از استقرار تجهیزات موشکی، توپخانه ای، زرهی و نیروهای گسترده ترکیه و گروه‌های مسلح تروریستی همپیمانان در مقابل دو شهر تل ابیض و عین العرب در شمال سوریه خبر می دهند.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه 10 روز گذشته اعلام کرده بود که ارتش این کشور قصد دارد به حضور نیروهای کرد در شرق فرات پایان دهد. 

اردوغان در حالی این اظهارات را بیان کرد که ارتش ترکیه در دو سال گذشته با 2 عملیات موسوم به سپر فرات و شاخه زیتون، چهار هزار کیلومتر از خاک سوریه و شهرهای الباب، اعزاز، جرابلس و عفرین در شمال این کشور را اشغال کرده است. 

سخنان رئیس جمهوری ترکیه نشان می دهد که آنکارا از اجرای نقشه راه تدوین شده با آمریکا برای بیرون راندن نیروهای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک)، عوامل حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (پ.ی.د) و عناصر یگان های مدافع خلق سوریه (ی.پ.گ) از شرق فرات و به خصوص منبج ناامید شده است. 
دولت سوریه با اشغالگر خواندن دولت آنکارا در انجام عملیات نظامی در منطقه عفرین و سایر مناطق شمال سوریه، خواستار خروج نیروهای ارتش ترکیه از خاک سوریه شده است. 
 

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


پربیننده ترین خبرها