در دیدار با رئیس جمهور عراق؛

الکعبی: باید با تروریسمِ فکری، فرهنگی و امنیتی در عراق مبارزه کرد

شنبه 19 آبان 1397
10:42
الکعبی: باید با تروریسمِ فکری، فرهنگی و امنیتی در عراق مبارزه کرد
دبیرکل نُجَباء در دیدار با برهم صالح، نیاز عراق را مسئولان مومن و مکتبی دانست و گفت: پس از شکست تروریسم در میادین جنگ، باید با تروریسمِ فکری، فرهنگی و امنیتی مبارزه کرد.

العالم _ عراق

حجت‌الاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء، با «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق، در قصر "السلام" واقع در منطقة الخضراء بغداد دیدار و گفتگو کرد. 

دبیرکل نُجَباء ضمن تبریک انتخاب دکتر صالح به عنوان رئیس جمهوری، اظهار داشت: شما امروز، مسئولیت بزرگ و خطیری در برابر خدا و ملت عراق دارید و مردم باید از مشکلات پیش‌رو خارج شده و اوضاعشان بهبود یابد. 

شیخ اکرم الکعبی، ریاستِ جمهور را "یک تکلیف و نه برتری" توصیف کرد و افزود: عراق به انسان‌های مومن و مکتبی نیاز دارد که پس از شکست تروریسم در میادین جنگ، با تروریسمِ فکری، فرهنگی و امنیتی مبارزه کند. 

وی همچنین بر ضرورت شناخت اولویت‌های دولت جدید و به خدمت گرفتن تمامی امکانات برای ارایه خدمات و تغییر وضع معیشتی مردم تاکید کرد. 

برهم صالح : ارایه خدمات به ملت قطعاً از برنامه‌های دولت جدید خواهد بود

در ادامه، رئیس جمهوری عراق، با تصدیق سخنان دبیرکل نُجَباء و خواسته‌های به حق مردم، گفت: پایان بخشیدن به تروریسم در ابعاد مختلف، حرکت سریع به سمت اصلاحات و ارایه خدمات به ملت قطعاً از برنامه‌های دولت جدید خواهد بود. 

برهم صالح با تاکید بر روحیه مشارکت و تعاون تصریح ساخت: همه باید به دولت جدید کمک کنند تا وضعیت فعلی کشور بهبود یافته و سامان گیرد. 

وی در پایان از نقش مقاومت اسلامی نُجَباء در ایجاد امنیت و ثبات کشور تقدیر کرد و اقدامات جهادی این جنبش را "فداکاری" خواند.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"