خاشقچی به این دلایل زنده است!

شنبه 19 آبان 1397
14:42
خاشقچی به این دلایل زنده است! ضاحی خلفان معاون رئیس پلیس دبی که همیشه توئیت های خنده دار در صفحۀ خود می گذارد، این بار نیز مدعی شد که جمال خاشقچی هنوز زنده است!! در حالی که نظام آل سعود به کشتن وی در کنسولگری عربستان در شهر استانبول در ماه اکتبر گذشته اذعان کرده است.

العالم - ترکیه 

پس از اینکه دادستانی کل ترکیه از نابود کردن جسد خاشقچی با اسید در کنسولگری عربستان خبر داد، خلفان در صفحۀ توئیتر خود در واکنش به این خبر اعلام کرد : با توجه به اینکه جسد و "دی ان ای" خاشقچی را پیدا نکرده اند و خانواده اش هم مراسم عزاداری برگزار نکرده است، به نظر می رسد که خاشقچی هنوز زنده باشد.

توئیت جدید خلفان به ریشخند کاربران شبکه اجتماعی توئیتر تبدیل شده است و کاربران در توئیت های خود پیش بینی خلفان را پیشگویی خواندند و نحوۀ تجزیه و تحلیل وی را احمقانه دانستند و اعلام کردند که آیا خلفان خبر اذعان عربستان به قتل خاشقچی را نخوانده یا نشنیده است؟!

جمال خاشقچی ابتدای اکتبر 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه کشته شد و ریاض به دست داشتن افرادی مرتبط با دربار سعودی در قتل وی اذعان کرد ولی جسد وی را هنوز تحویل نداده و متهمان را به دستگاه قضایی ترکیه تحویل نداده است.

منبعی در دفتر دادستانی کل ترکیه اعلام کرد که دادستان کل این کشور تحقیقات مربوط به یافتن جسد خاشقچی را متوقف کرده است زیرا به این باور رسیده است که جسد خاشقچی با اسید از بین برده اند و نابود کرده اند.

این منبع افزود : دادستانی کل ترکیه پس از رسیدن به این باور، دلیلی نمی بیند که تحقیقات یافتن جسد خاشقچی ادامه یابد.

0% ...

آخرین اخبار

تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد


تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!


عراقچی: صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند


سرلشکر رضایی: کم‌ضررترین راهکار برای آمریکا پذیرفتن شروط ۱۰گانه ایران است/ دشمن خطا کند، از آنها اسیر می‌گیریم