انتشار جزئیات بیشتری از طرح ترور نافرجام امانوئل ماکرون

شنبه 19 آبان 1397
19:30
انتشار جزئیات بیشتری از طرح ترور نافرجام امانوئل ماکرون اداره امنیت فرانسه با انتشار جزئیات بیشتری از طرح نافرجام حمله به رئیس جمهور این کشور از پیدا شدن یک اسلحه، چاقو و چاشنی‌های نارنجک و ارتباط دستگیرشدگان با یک گروه افراطی خبر داد.

العالم - اروپا

به دنبال انتشار خبر طرح ترور «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه اینک جزئیات بیشتری از این حادثه منتشر شده است.

شبکه خبری «بی. اف. ام» به نقل از اداره کل امنیت داخلی فرانسه گزارش کرد که به دنبال تحقیقات صورت گرفته در زمینه این سوء قصد نافرجام علیه ماکرون، تاکنون 6 نفر دستگیر شده‌اند.

قرار بود این افراد در هفتم نوامبر (چهارشنبه 16 آبان) با چاقو به ماکرون در شهر شارلویل مزیر در شمال فرانسه حمله کنند.

 بر این اساس، «ژان پیر. بی» 62 ساله و سردسته این افراد از 31 اکتبر (چهارشنبه نهم آبان)  تحت نظر بخش امنیت داخلی فرانسه بود.

پلیس ردپای او را از پیام‌هایش در اپلیکیشن‌های رمزگذاری شده ردگیری کرده بود. وی در آن پیام‌ها علیه ماکرون سخنان خصمانه‌ای نوشته بود.

 پلیس بعد از دستگیری ژان پیر یک چاقوی سرامیکی که دستگاه‌های بازرسی قادر به تشخیص آن نبودند را از خودروی وی یافت. ظاهرا قرار بود در جریان  پیادی روی  ماکرون  در شهر شرلویل مزیر با این چاقو به  وی حمله شود.

پلیس فرانسه همچنین گزارش کرده که 5 مرد و یک زن را در سه مکان مختلف در این کشور در سه شنبه گذشته  و بابت این ماجرا دستگیر کرده است. گفته می‌شود  دستگیرشدگان وابسته به یک جنبش افراطی بودند. از منزل دستگیر شدگان یک تفنگ کالیبر 45 و چاشنی‌های نارنجک  یافت  شد.

  شبکه تلویزیونی بی .ام .اف فرانسه در گزارش خود آورده است که قرار بود این حمله  چند روز قبل از  برگزاری یک مراسم بین‌المللی با حضور 60 تن از سران جهان از جمله «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، «ترزا می» نخست وزیر انگلیس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان صورت گیرد.

 پلیس فرانسه در مرداد 2017 نیز یک مرد 23 ساله را به دلیل تصمیم به سوءقصد علیه رئیس جمهور فرانسه در حین برگزاری روز ملی این کشور دستگیر کرد. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران