تروریست‌ها برای حمله شیمیایی درسوریه آماده می‌شوند

يکشنبه 20 آبان 1397
22:35
تروریست‌ها برای حمله شیمیایی درسوریه آماده می‌شوند
گروه تروریستی حزب ترکستان برای نمایش شیمیایی جدیدی در شمال غرب استان حماه آماده می شود.

العالم _ سوریه

رسانه های سوری یکشنبه شب به نقل از منابع آگاه اعلام کردند که گروه تروریستی حزب ترکستانی که بیشترین نیروهای آن از 'آیغورهای چینی' هستند در هفته های گذشته سه بشکه گاز کلر را دریافت کردند.

این رسانه ها اعلام کردند که گروه تروریستی تحریر الشام با همکاری حزب ترکستان اقدام به انتقال چهار مخزن گاز کلر از انبارهای عناصر در اطراف بیمارستان جسر الشغور به دو شهرک الزیاره و المنصوره در منطقه سهل الغاب در شمال غرب استان حماه کردند.

منطقه ای که مخازن گاز کلر به آن منتقل شده است در محدوده منطقه خالی از سلاح براساس توافق سوچی قرار دارد.

منابع نزدیک به فرماندهان گروه های تروریستی فعال در استان ادلب اعلام کردند که عملیات انتقال مخازن گاز کلر بامداد سه شنبه گذشته به وسیله خودرو انجام شد و این مخازن به تروریست های دو گروه حزب ترکستانی و تیپ بازهای الغاب تحویل داده شده است.

این منابع افزودند: تصمیم انتقال گازهای کلر به این منطقه پس از آن گرفته شده که شمال و شمال غرب حماه در روزهای گذشته شاهد نقض مکرر آتش بس توسط تروریست ها بوده است و آنان برای سوء استفاده از هر پاسخ نیروهای مسلح سوریه قصد دارند نمایش شیمیایی دیگری را اجرا و ارتش این کشور را به بکارگیری سلاح شیمیایی متهم کنند.

دو شهرک الزیاره و المنصوره در منطقه سهل الغاب در شمال غرب حماه در محدوده منطقه خالی از سلاح و تحت تسلط گروه تروریستی حزب ترکستان و گروه تیپ بازهای الغاب که یکی از اعضای جبهه آزادی بخش ملی است که توسط ارتش ترکیه ایجاد شده است.

وزارت دفاع روسیه روز گذشته در گزارشی اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته 6 نیروی ارتش سوریه در حمله تروریست‌ها به مواضع آن ها در استان های حلب، حماه و لاذقیه کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند. 

در این گزارش آمده است که گروه های تروریستی در 24 ساعت گذشته چهار بار در استان حماه، یکبار در استان لاذقیه و چهار بار در استان حلب آتش بس و توافق ایجاد منطقه حائل بدون سلاح را نقض کردند.
 
حمله تروریست ها به مواضع ارتش سوریه در منطقه حائل خالی از سلاح که بر اساس توافق ترکیه و روسیه در سوچی ایجاد شد، نشان می دهد که آنکارا نتوانسته به عنوان ضامن اجرای این توافق، گروه‌های تروریستی و سلاح‌های سنگین آنها را از این منطقه خارج کند. 

پیش از این نیز فرماندهان نظامی و میدانی سوریه اعلام کرده بودند که گروه‌های تروریستی همچنان به انتقال سلاح و نیرو به نقاط تماس با ارتش این کشور که به عنوان حائل و خالی از سلاح معرفی شده، ادامه می دهند. 

این منطقه قرار بود براساس توافق روسیه و ترکیه در شهر سوچی تا 23 مهر (15 اکتبر) از کوه های شمال شرق لاذقیه تا حماه و ادلب تا شمال غرب شهر حلب تشکیل شود. 

پیشتر ترکیه تلاش داشت تا گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره سابق) را قانع کند تا از مناطق عاری از سلاح در ادلب خارج شود؛ اما این گروه تروریستی نیز در بیانیه ای اعلام کرد که از ادلب خارج نمی شود و سلاح خود را تحویل نخواهد داد. 

نیروهای نظامی سوریه آماده بازپس گیری استان ادلب از آخرین مناطق حضور تروریست ها در این کشور می شوند. 

براساس برخی آمارها 146 هزار تروریست وابسته به 103 گروه تروریستی از اتباع 60 کشور جهان از مناطق مختلف سوریه در جریان آزادسازی مناطق اشغالی به ادلب و جرابلس منتقل شده اند و در کنار دیگر تروریست های ساکن در این استان و به خصوص 'اویغورهای' چینی، جمعیت این منطقه اکنون حدود سه میلیون نفر تخمین زده می شود. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران