مراسم ختم جمال خاشقجی این هفته در جده برگزار می‌شود

جمعه 25 آبان 1397
11:05
مراسم ختم جمال خاشقجی این هفته در جده برگزار می‌شود "صلاح خاشقجی" پسر ارشد جمال خاشقجی نویسنده سعودی که دهم مهر ماه گذشته در مقر کنسولگری کشورش در استانبول به قتل رسید گفت که مراسم ختم پدرش این هفته در جده برگزار خواهد شد. وی همچننین گفت که مراسم ختم ویژه بانوان نیز از روز دوشنبه الی چهارشنبه آینده در منزل جمال خاشقجی برگزار می‌شود.

العالم - عربستان سعودی

"صلاح خاشقجی" پسر ارشد جمال خاشقجی نویسنده سعودی که دهم مهر ماه گذشته در مقر کنسولگری کشورش در استانبول به قتل رسید گفت که مراسم ختم پدرش این هفته در جده برگزار خواهد شد.

وی همچننین گفت که مراسم ختم ویژه بانوان نیز از روز دوشنبه الی چهارشنبه آینده در منزل جمال خاشقجی برگزار می‌شود.

سخنگوی دادستانی سعودی روز گذشته نتایج تحقیقات خود درباره کشته شدن جمال خاشقجی را اعلام کرد و گفت: تیم سعودی که به استانبول اعزام شد، برای متقاعد کردن خاشقجی به‌منظور بازگشت به عربستان تلاش می‌کرد، اما فرمانده این تیم دستور قتل خاشقجی را صادر کرد و جسدش مثله مثله و تحویل یک شهروند ترکیه‌ای که با تیم همکاری می‌کرد، شد.

وی در کنفرانس مطبوعاتی خاطرنشان کرد دادستانی سعودی به ۱۱ فرد از بازداشت‌شدگان در عربستان در ارتباط با این پرونده اتهاماتی را وارد کرد و خواستار اعدام پنج نفر از آن‌ها شده است.

جمال خاشقجی نویسنده ۵۹ ساله سعودی روز سه‌شنبه ۱۰ مهر (دوم اکتبر) برای کار‌های مربوط به مدارکش وارد کنسولگری عربستان در استانبول شده و دیگر از ساختمان بیرون نیامد.

0% ...

آخرین اخبار

جنگ ایران؛ فاجعه‌ای ژئوپلیتیک که هرگز نباید رخ می‌داد


سرلشکر عبداللهی: هر نقض‌عهدی را قاطعانه و به‌شایستگی پاسخ می‌دهیم


کاتس لبنان را با وجود آتش‌بس تهدید به حمله گسترده کرد


معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا