پلیس استرالیا سه مرد را به اتهام قصد حمله تروریستی دستگیر کرد

سه شنبه 29 آبان 1397
11:03
پلیس استرالیا سه مرد را به اتهام قصد حمله تروریستی دستگیر کرد پلیس استرالیا خبر داد سه مرد را که برای انجام حمله تروریستی در یکی از امکاکن شلوغ شهر ملبورن طراحی کرده بودند، دستگیر کرده است.

العالم - آسیا

 پلیس شهر «ملبورن» استرالیا امروز (سه شنبه) سه مرد را به اتهام آمادگی برای حمله در اماکن عمومی، دستگیر کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پلیس استرالیا، سازمان اطلاعات و امنیت استرالیا و دیگر آژانس‌های مقابله با تروریسم روز سه‌شنبه از دستگیری سه مرد ۳۰، ۲۶ و ۲۱ ساله خبر دادند.

به گفته پلیس، این افراد به دنبال به دست آوردن سلاح نیمه‌اتوماتیک برای انجام حمله طراحی شده بودند. پلیس گفته است این سه فرد به دنبال یک مکان عمومی پرجمعیت برای اقدام تروریستی خود بودند تا افراد زیادی را به قتل برسانند.

هر سه فرد به طراحی برای اقدامی تروریستی محکوم شده‌اند و همگی شهروند استرالیا هستند. پلیس گفته که اکنون به مدرک کافی دست یافته است تا از یک حمله تروریستی جلوگیری کند. 

این دستگیری‌ها دو هفته بعد از آن انجام شد که مردی خودروی خود را در مرکز ملبورن به آتش کشید و با چاقو به سه نفر حمله‌ور شد و یک فرد دیگر را به قتل رساند ولی در نهایت با شلیک پلیس از پای درآمد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز مقاومت آغاز شد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم