پلیس استرالیا سه مرد را به اتهام قصد حمله تروریستی دستگیر کرد

سه شنبه 29 آبان 1397
11:03
پلیس استرالیا سه مرد را به اتهام قصد حمله تروریستی دستگیر کرد پلیس استرالیا خبر داد سه مرد را که برای انجام حمله تروریستی در یکی از امکاکن شلوغ شهر ملبورن طراحی کرده بودند، دستگیر کرده است.

العالم - آسیا

 پلیس شهر «ملبورن» استرالیا امروز (سه شنبه) سه مرد را به اتهام آمادگی برای حمله در اماکن عمومی، دستگیر کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پلیس استرالیا، سازمان اطلاعات و امنیت استرالیا و دیگر آژانس‌های مقابله با تروریسم روز سه‌شنبه از دستگیری سه مرد ۳۰، ۲۶ و ۲۱ ساله خبر دادند.

به گفته پلیس، این افراد به دنبال به دست آوردن سلاح نیمه‌اتوماتیک برای انجام حمله طراحی شده بودند. پلیس گفته است این سه فرد به دنبال یک مکان عمومی پرجمعیت برای اقدام تروریستی خود بودند تا افراد زیادی را به قتل برسانند.

هر سه فرد به طراحی برای اقدامی تروریستی محکوم شده‌اند و همگی شهروند استرالیا هستند. پلیس گفته که اکنون به مدرک کافی دست یافته است تا از یک حمله تروریستی جلوگیری کند. 

این دستگیری‌ها دو هفته بعد از آن انجام شد که مردی خودروی خود را در مرکز ملبورن به آتش کشید و با چاقو به سه نفر حمله‌ور شد و یک فرد دیگر را به قتل رساند ولی در نهایت با شلیک پلیس از پای درآمد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انهدام پهپاد هرمس اسرائیلی توسط پدافند ارتش


اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران: تأمین سوخت در استان‌های تهران و البرز به صورت پایدار


استاندار تهران: برای تأمین سوخت مشکلی وجود ندارد


بقائی: ایران در حال اعمال حق ذاتی خود برای دفاع تحت قوانین بین‌المللی است


سپاه: پایگاه بالگردی العدیری آمریکا مورد ضربه پهپادی و موشکی قرار گرفت


تاریکی تهران ناشی از ترکیب دود و ابرناکی است


هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال و شمال غرب


نیروی دریایی سپاه، پایگاه آمریکا در العدیری را هدف قرار داد


بنزین به اندازه کافی ذخیره شده است/ شهادت چهار نفر کارکنان صنعت نفت


کشته شدن افسر پلیس آمریکا در کویت