واکنش انصار‌الله به تحرکات انگلیس درباره یمن

سه شنبه 29 آبان 1397
11:44
واکنش انصار‌الله به تحرکات انگلیس درباره یمن
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن به تحرکات انگلیس در شورای امنیت و تلاش برای ارائه پیش نویس قطعنامه‌ای که بیشتر در راستای منافع متجاوزان سعودی و اماراتی است تا حمایت از ملت یمن، واکنش نشان داد.

العالم _ یمن

محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن خاطر نشان کرد اطلاعات درباره پیش نویس قطعنامه انگلیس درباره یمن تاکید می‌‌کند که این پیش نویس بر اساس روایت سعودی‌ها تدوین شده است.

وی افزود پیش نویس قطعنامه انگلیس تلاش مفتضحانه و تقبیح شده‌ای است که هدف آن توجیه جنایات ائتلاف سعودی علیه غیرنظامیان در یمن است.

الحوثی گفت پیش نویس قطعنامه انگلیس ناامید کننده و بیانگر این است که دست اندرکاران در قبال ملت ما به مسئولیت خود عمل نمی‌کنند.

وی افزود امیدواریم که اعضای آزاده شورای امنیت هرگونه تبلیغ یا مشروعیت بخشی برای ادامه تجاوزات دشمن را نپذیرند.

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن به فشارهای آمریکا و عربستان سعودی برای اینکه پیش نویس قطعنامه‌ای که به شورای امنیت ارائه خواهد شد،در راستای خواسته‌های متجاوزان و حامیانشان باشد، اشاره کرد.

الحوثی پیشتر از حمایت جنبش انصارالله از تلاش‌های صلح سازمان ملل متحد در یمن خبر داد. سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان هم پس از حدود چهار سال کشتار و جنایت علیه ملت یمن مدعی شده بود که از تلاش‌های سازمان ملل برای پایان جنگ در یمن حمایت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا