یک خبر چند خط تحلیل؛

آیا آمریکا ایران را در سوریه هدف نظامی قرار خواهد داد؟

دوشنبه 5 آذر 1397
20:54
آیا آمریکا ایران را در سوریه هدف نظامی قرار خواهد داد؟

العالم _ سوریه

خبر:

  • نیویورکر نوشت: جان بولتون و سایرین در تیم ترامپ درصدد راضی کردن ترامپ برای بمباران زیرساخت‌های نظامی ایران در سوریه هستند.


تحلیل:

  • در اینکه آستانه تحریک پذیری ترامپ بسیار بالاست هیچ شکی نیست، اما این تلاش جان بولتون و همراهانش بدان معناست که ایشان از اثرگذاری تحریم های آمریکایی علیه ایران چنانکه انتظار داشته اند ناامید شده اند.
     
  • در ذهن تاجر مسلک ترامپ هر اقدامی در سایه محاسبه ضرر و منفغت مادی آن سنجیده می شود بر این اساس در شرایطی که رژیم صهیونیستی از دو جبهه شمالی و جنوبی مرزهایش در معرض آسیب پذیری جدی از ناحیه محور مقاومت است و در عین حال حفظ امنیت این رژیم مهم ترین رکن سیاست خارجی آمریکا محسوب می شود به نظر می رسد خبر نیویورکر تنها بخشی از سناریوی جنگ نرم آمریکا علیه جمهوری اسلامی باشد، جنگی که این روزها در اوج خود قرار دارد.
     
  • ترامپ به خوبی می داند که بسیاری از پایگاه های مهم کشورش در منطقه در تیررس موشک های ایرانی با برد بالای حداقل 2000 کیلومتر است بر این اساس به نظر می رسد خواهد کوشید تا این بار به جای احساسی عمل کردن بیشتر به مشاوره روی آورد.
0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد


رضایتمندی زائران، مهم‌ترین شاخص موفقیت مأموریت اربعین


دریادارایرانی:نداجامقتدرانه به مأموریت‌هایش ادامه می‌دهد


ظرفیت‌های دفاعی خود را بطور مستمر بازآرایی می‌کنیم


تصاویر عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی موج ۲۴ عملیات «نصر ۲»


چرا ترامپ همواره مردم آمریکا را از چین می‌ترساند؟


حملات شدید رژیم صهیونیستی؛ اراده آهنین مردم جنوب لبنان در بازگشت به سرزمینشان+ فیلم