ادامه تخریب زیرساخت های یمن/ عربستان دکل های مخابراتی صعده ویران کرد

دوشنبه 5 آذر 1397
22:19
ادامه تخریب زیرساخت های یمن/ عربستان دکل های مخابراتی صعده ویران کرد عربستان در ادامه تخریب و انهدام زیر ساخت های یمن، دکل های مخابراتی در استان صعده واقع در شمال این کشور را بمباران کرد.

العالم ـ عربستان سعودی

به گزارش شبکه خبری المسیره، جنگنده های سعودی-آمریکایی امروز در 20 نوبت دکل و شبکه های مخابراتی شهرستان های «حیدان» و «سحار» در استان صعده را هدف قرار دادند.
ائتلاف متجاوزان به سرکردگی عربستان حملات هوایی به تاسیسات زیربنایی در استان صعده را تشدید کرده است.
به گزارش ایرنا، عربستان و امارات از ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند. 
تجاوز عربستان و امارات به یمن تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 16 هزار یمنی بی گناه و ویرانی زیر ساخت های این کشور شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه