آخرین نظرسنجی‌ها نشان داد؛

60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناراضی‌اند

سه شنبه 6 آذر 1397
22:00
60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناراضی‌اند جدیدترین نظرسنجی‌ یک موسسه معتبر آمریکایی نشان داد که از هر 10 آمریکایی 6 نفر از عملکرد «دونالد ترامپ» ناراضی است.

العالم - آمریکا

جدیدترین نظر سنجی‌های موسسه «گالوپ» نشان داد که از هر 10 آمریکایی 6 نفر از عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ناراضی است.

وبگاه «هیل» سه شنبه شب نوشت که بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از عملکرد رئیس جمهور آمریکا که روز دوشنبه منتشر شد نشان می‌دهد تا پایان 25 نوامبر (یکشنبه 4 آذر) 60 % اهالی این کشور از عملکرد ترامپ ناراضی بوده‌اند در حالی‌که 38% نیز از عملکرد ترامپرضایت داشتند.  

به نوشته هیل، این چهارمین بار است که نارضایتی‌ها از ترامپ به میزان 60% رسیده است.

عملکرد ترامپ در هفته  گذشته و بر سر ماجرای «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی و عدم اعمال تنبیه علیه ریاض یا «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی از جمله موارد تاثیرگذار در این نظرسنجی بود.

این در حالی است که ترامپ حتی با «جان رابرتس» قاضی ارشد آمریکایی بابت بررسی فرمان مهاجرتی نیز درگیری پیدا کرد. رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته گزارش دولت  به کنگره که در آن بر تاثیر مخرب تغییرات آب و هوایی بر اقتصاد تاکید شده بود را هم رد کرد.

 این نظرسنجی با حاشیه خطای سه درصد و با مشارکت نزدیک به 1500 نفر انجام شد. ترامپ در نظرسنجی‌های صورت گرفته دیگر موسسات نیز شرایط خوبی را ندارد و میزان نارضایتی از وی حدود 53% است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است


روایت تلخ روزنامه‌نگار فلسطینی از شکنجه‌ در زندان‌های اسرائیل+ فیلم


مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است


 توافق چارچوب؛ دولت لبنان اشغالگری را تایید کرده است