نامزدهای تصدی هشت وزارتخانه باقی‌مانده دولت عراق چه کسانی هستند؟ 

سه شنبه 13 آذر 1397
17:45
 نامزدهای تصدی هشت وزارتخانه باقی‌مانده دولت عراق چه کسانی هستند؟  نخست وزیر عراق، نام هشت کاندیدای دیگر را برای تکمیل تشکیل کابینه به محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان این کشور تقدیم کرد.

العالم - عراق

وزارتخانه های دفاع، کشور، آموزش عالی، آموزش و پرورش، مهاجرت، دادگستری، فرهنگ و برنامه ریزی از آن جمله هستند. بر این اساس انتظار می رود اسامی وزیران باقیمانده در نشست امروز سه شنبه پارلمان عراق برای گرفتن رای اعتماد ارائه شود.

عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق اسامی هشت نامزد تصدی وزارتخانه‌های باقی مانده را اعلام کرد و بدین ترتیب برای گرفتن رای اعتماد توپ را در زمین پارلمان انداخت. این اقدام عبد المھدي بدنبال درخواست مکرر نهادهای سیاسی برای حل و فصل این موضوع و تسریع در روند انتخاب کاندیداهای پست های خالی در وزارتخانه های مذکور صورت گرفت.

بر این اساس، قصی السهیل برای تصدی وزارت آموزش عالی، صبا خير الدين الطائی برای تصدی وزارت آموزش، عبدالامیر غالب الحمدانی برای تصدی وزارت فرهنگ، هناء‌عمانوئیل کورکیس برای وزارت مهاجرت، فالح الفیاض برای تصدی وزارت کشور، دارا نورالدین برای تصدی وزارت دادگستری، صباح نوری الدلیمی برای وزارت برنامه‌ریزی و فیصل الجربا برای تصدی وزارت دفاع نامزد شده‌اند.

دولت عراق از بیست و دو وزارتخانه تشکیل شده است.

اولین جلسه پارلمان عراق برای دادن رای اعتماد به ۲۲ وزیر پیشنهادی عادل عبدالمهدی چهارشنبه شب گذشته برگزار شد، اما نمایندگان عراقی در این جلسه به ۱۴ وزیر پیشنهادی رای اعتماد دادند و قرار است تکلیف 8 وزارتخانه دیگر عراق به زودی مشخص شود.

جلسه پارلمان عراق برای پایان دادن به بحران در کابینه این کشور تمام نگاه‌ها را به خود جلب کرده است.

هشت پست در این کابینه که وزارت دفاع و کشور مهم‌ترین آنها محسوب می‌شوند، باقی مانده‌اند و دو فراکسیون "اصلاح و سازندگی" و "البناء" بر سر این دو پست اختلاف نظر شدیدی دارند.

برهم صالح، رئیس جمهوری عراق در راستای تلاش برای پایان دادن به بحران موجود و میانجیگری برای حل بحران دولتی دو فراکسیون اصلاح و البناء با فالح الفیاض، کاندیدای وزارت کشور از ائتلاف فتح دیدار کرد.

برهم صالح بر لزوم تسریع در تشکیل کابینه و آغاز اجرای برنامه‌ها تاکید کرده و از همه طرف‌ها خواست منافع ملی را در نظر بگیرند.

مقتدی صدر، رهبری جریان صدر عراق نیز روز گذشته در پیامی شدیداللحن خطاب به عبدالمهدی از او خواست به اتفاقاتی که در پشت پرده تقسیم سمت‌ها رخ می‌دهد، اهمیتی ندهد.

صدر از عبدالمهدی خواست افسران شایسته را برای دو پست وزارت کشور و دفاع از جمله کسانی که اراضی کشور را از کنترل داعش خارح کردند، کاندیدا کند زیرا آنها اولویت دارند.

رهبر جریان صدر عراق هشدار داد، فراکسیون‌هایی که از کاندیداتوری عبدالمهدی حمایت کردند، در صورتی که او در انجام مسئولیت خود ناکام بماند، مجبور می‌شوند دست از حمایت او بردارند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو