اعتراض لیبیایی‌ها به حمله آمریکا به جنوب لیبی

چهارشنبه 14 آذر 1397
12:22
اعتراض لیبیایی‌ها به حمله آمریکا به جنوب لیبی ده‌ها نفر از مردم لیبی با برگزاری تظاهراتی، اعتراض خود به حمله هوایی آمریکا به جنوب غربی این کشور به بهانه هدف قرار دادن عناصر القاعده را محکوم کردند.

العالم - لیبی

اعضای قبیله الطوارق در صحراء واقع در جنوب غربی لیبی تظاهرات کرده و حمله آمریکا به این منطقه را محکوم کردند.

معترضان از دولت طرابلس خواستند تحقیقاتی درباره حمله آمریکا انجام دهد.

تظاهرات‌کنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در آفریقا به غیرنظامیان ما حمله کرده و فرزندان ما را می‌کشد.»

به نوشته روزنامه «القدس‌العربی»، فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا «افریکوم» روز پنجشنبه گذشته در بیانیه‌ای از حمله به عناصر القاعده در نزدیکی شهرک العوینات در جنوب غربی لیبی و کشته شدن ۱۱ عضو القاعده خبر داد.

از مارس گذشته تا کنون این سومین حمله نیروهای آمریکایی به جنوب لیبی بود.

در بیانیه افریکوم آمده بود که در این حمله سه خودرو منهدم شد اما هیچ یک از غیرنظامیان کشته و یا زخمی نشده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد


تاکید رئیس‌جمهور بر حفظ ثبات پولی، تأمین نیازهای عمومی و تداوم خدمات اقتصادی کشور


نیکزاد: تنگه هرمز به حالت قبل بازنمی‌گردد


بازداشت عاملان تیراندازی به تجمعات در میدان آزادی کرمان


تأکید رئیس جمهور بر ارتقای روابط ایران با ویتنام


مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی ۱۵ اردیبهشت آغاز می‌شود


دیدار عراقچی با پادشاه عمان در مسقط


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۵۸۷ نفر رسید