نبیه بری: اسرائیل هیچ دلیلی درباره وجود تونل ها ارائه نکرد

چهارشنبه 14 آذر 1397
20:13
نبیه بری: اسرائیل هیچ دلیلی درباره وجود تونل ها ارائه نکرد نبیه بری رئیس مجلس لبنان تاکید کرد : اسرائیل در نشست امروز با نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، هیچ مدرکی درباره ادعاهای خود در مورد وجود تونل ها در مرزهای جنوبی لبنان ارائه نکرد.

العالم - لبنان

دفتر اطلاع رسانی رئیس مجلس نمایندگان لبنان به نقل از بری در نشست با فرمانده ارتش و نیروهای حافظ صلح وابسته به سازمان ملل اعلام کرد: طرف اسرائیلی هیچ اطلاعاتی را درباره تونل ها ارائه نکرد.

در این بیانیه آمده است که این مساله قطعاً مشکوک است و لبنان خواهان تازه ترین تحولات درباره موضوع در رابطه با ادعاهای اسرائیل است و ما هیچ جیز جدیدی را درباره این تحولات جدید دریافت نکرده ایم و نمی دانیم که آیا واقعا این تونل ها وجود دارند یا خیر.

«علی بزی» عضو فراکسیون پارلمانی بری پس از این نشست به نقل از رئیس پارلمان لبنان گفت: این مساله مبتنی بر هیچ واقعیت درستی نیست.

ارتش اسرائیل دیروز (سه شنبه) عملیاتی را در داخل سرزمین های اشغالی برای شناسایی و انهدام تونل هایی که مدعی است از داخل لبنان حفر شده است، آغاز کرد.

اسرائیل حزب الله لبنان را به حفر این تونل ها در مرزها متهم و اعلام کرده است که این تونل ها هنوز مورد استفاده قرار نگرفته ولی تهدید به شمار می آیند.

0% ...

آخرین اخبار

تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند