کشته و زخمی شدن ۸ سرباز مصری بر اثر حملات تروریستی در سیناء

چهارشنبه 14 آذر 1397
22:53
کشته و زخمی شدن ۸ سرباز مصری بر اثر حملات تروریستی در سیناء منابع امنیتی مصر از کشته شدن ۲ سرباز مصری و زخمی شدن ۶ نفر دیگر در ۲ حمله جداگانه عناصر مسلح در غرب رفح خبر دادند.

العالم - مصر

عناصر مسلح چهارشنبه دو حمله جداگانه در غرب رفح و جنوب منطقه «الشیخ زوید» در سیناء انجام دادند که بر اثر آن هشت نفر از سربازان مصری کشته و زخمی شدند.

شبکه الجزیره گزارش داد که در این حملات تروریستی، دو نفر از نیروهای مصری کشته و شش نفر زخمی شدند.

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

به گزارش فارس؛ صحرای سینا پایگاه گروه‌های تروریستی وابسته به گروه تکفیری داعش است که حملات خود را از زمان برکناری محمد مرسی رئیس جمهور پیشین مصر، در ژوئیه 2013 افزایش داده‌اند.

از آن زمان تا به حال، در درگیری‌های ارتش مصر با گروه‌های تکفیری و شبه‌نظامیان گروه موسوم به «ولایت سینا» ده‌ها غیرنظامی کشته شده‌اند.

گروه تروریستی ولایت سینا که نام پیشین آن «انصار بیت المقدس» بود، نوامبر سال 2015 (آذر 94) گذشته با گروه تکفیری داعش هم پیمان شد و به اصطلاح با این گروه تروریستی «بیعت» کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له