حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع متجاوزان سعودی

پنج‌شنبه 15 آذر 1397
10:20
حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع متجاوزان سعودی حملات پهپادی ارتش یمن به مواضع مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در استان صنعاء منجر به کشته و زخمی شدن شماری از آنها شد.

العالم - یمن

المسیره گزارش داد، یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شامگاه چهارشنبه مراکز تجمع متجاوزان و مزدوران در منطقه "فرضه نهم" صنعاء را هدف قرار دادند.

یک منبع یمنی گفت که یک فروند پهپاد 1 مراکز تجمع متجاوزان و مزدوران در فرضه نهم را هدف حملات هوایی قرار داد.

این منبع از کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی و انهدام چندین دستگاه خودروی نظامی آنها در پی این حمله پهپادی خبر داد.

گفتنی است که یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی طی روزهای گذشته چندین بار مواضع و مراکز تجمع متجاوزان و مزدوران در مارب و ساحل غربی را هدف قرار داده‌اند.

از سوی دیگر نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن عملیات کمینی منحصر به فرد در منطقه "الفازه" در التحیتا واقع در ساحل غربی انجام دادند که در پی آن شماری از متجاوزان و مزدوران کشته و دو خودروی نظامی آنها منهدم شد.

همزمان با این تحول یگان توپخانه‌ای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مواضع متجاوزان و مزدوران و خودروهای آنها در غرب التحیتا در ساحل غربی را هدف قرار دادند.

اعلام آماده‌باش قبیله بنی مروان برای پشتیبانی از جبهه‌های نبرد

از سوی دیگر قبیله "بنی مروان" در بخش‌های حرض و میدی و حیران در استان حجه برای پشتیبانی از جبهه‌ها در مقابله با تشدید حملات ائتلاف متجاوز سعودی آماده‌باش عمومی اعلام کرد.

قبیله بنی مروان با برگزاری یک تجمع تاکید کردند که از طریق مقابله با ائتلاف متجاوز سعودی و حمایت از نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی به دفاع از دین و وطن و حاکمیت و کرامت ادامه خواهند داد.

به گزارش تسنیم؛ عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز