عراق: امکان جایگزین کردن واردات گاز از ایران را نداریم

پنج‌شنبه 15 آذر 1397
22:48
عراق: امکان جایگزین کردن واردات گاز از ایران را نداریم  علیرغم فشار آمریکایی‌ها برای فشار برای عراق برای قطع واردات نفت و گاز از ایران رئیس شرکت گاز جنوب عراق اعلام کرد کشورش برای قطع واردات گاز از ایران دستکم به 2 سال زمان نیاز دارد.

العالم - عراق

رسانه های محلی به نقل از «حیان عبدالغنی» رئیس شرکت گاز جنوب عراق نوشتند: عراق دستکم به 2 سال زمان برای قطع واردات گاز از ایران نیاز دارد.

وی افزود: اگر عراق روزانه 400 هزار مترمکعب به تولید گاز خود بیافزاید پیش بینی می شود که تا پایان سال 2020 میلادی تولید گاز عراق به یک میلیون و 300 هزار مترمکعب در روز برسد.

این مقام عراقی اضافه کرد: تولید گاز کنونی عراق برای تامین نیاز مراکز تامین برق به گاز کافی نیست و عراق به واردات گاز خود از ایران ادامه خواهد داد.

رئیس شرکت گاز جنوب عراق در ادامه تاکید کرد که عراق دستکم به 24 ماه زمان نیاز دارد تا بتواند برحجم تولیدات خود برای تامین گاز مورد نیاز نیروگاه های تولید برق بیافزاید.

این سخنان در حالی بیان می شود که دولت آمریکا در فشاری آشکار بر عراق به این کشور 45 روز فرصت داده است تا برای گاز و برق وارداتی از ایران جایگزین پیدا کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


ارتش: دست به ماشه، گوش به فرمان فرمانده کل قوا هستیم


شبکه العالم به واکاوی عمق راهبردی افول آمریکا و پیروزی محور مقاومت پرداخت


برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران نداریم


تکذیب ادعای گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز


تاکید بقائی بر مسئولیت آمریکا در پیامدهای آتش‌افروزی رژیم اسرائیل


ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد


عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است


رئیس رژیم صهیونیستی: صبح بسیار سخت و دردناکی داشتیم


حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی