"نوئرت" نامزد نمایندگی آمریکا در سازمان ملل می‌شود

جمعه 16 آذر 1397
06:31
رسانه‌های آمریکایی می‌گویند ترامپ «هیثر نوئرت» سخنگوی کنونی وزارت خارجه آمریکا و مجری سابق فاکس نیوز را به عنوان نامزد نمایندگی این کشور در سازمان ملل متحد انتخاب کرده است.

العالم-آمریکا

پایگاه «بلومبرگ» بامداد جمعه (به وقت تهران) به نقل از سه فرد مطلع نوشته است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم گرفته «هیثر نوئرت» سخنگوی کنونی وزارت خارجه این کشور را به عنوان نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل متحد معرفی کند.

نوئرت که پیش از ورود به دولت ترامپ مجری «فاکس نیوز»، شبکه محبوب ترامپ و جمهوری‌خواهان، بود، در دو سال گذشته چند بار مورد تحسین ترامپ قرار گرفته است. پیش از این هم نام نوئرت به عنوان گزینه احتمالی جایگزینی «نیکی هیلی» نماینده کنونی آمریکا در سازمان ملل مطرح شده بود.

هیلی که در دو سال گذشته آمریکا را در سازمان ملل نمایندگی کرده، چند ماه پیش اعلام کرد به دلایل شخصی از دولت ترامپ کنار می‌رود. برخی منابع کناره‌گیری وی را به احتمال تلاش او برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ و رقابت با ترامپ مرتبط کرده‌اند. هیلی پیش از نمایندگی در سازمان ملل از منتقدان سرسخت ترامپ بود.

هنوز کاخ سفید رسما خبر انتصاب نوئرت را اعلام نکرده است. در صورت تایید این خبر، صلاحیت نوئرت باید در سنا به تایید برسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم