با میزبانی جمهوری اسلامی ایران؛

دومین کنفرانس رؤسای مجالس ۶ کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم برگزار می‌شود

جمعه 16 آذر 1397
19:25
دومین کنفرانس رؤسای مجالس ۶ کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم برگزار می‌شود دومین کنفرانس رؤسای مجالس کشور‌های افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه برای مقابله با تروریسم فردا در تهران برگزار می‌شود.

العالم ایران / سیاسی

در این کنفرانس کمیته های تدوین اسناد و تدوین بیانیه تهران نشست هایی خواهند داشت.

فردا رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس جمهور کشورمان و نیز رؤسای مجالس 6 کشور مدعو در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

مقابله با تروریسم، تجارب گذشته، راهبردهای کنونی و اتخاذ رویکرد جدید و موثر منطقه‌ای، گسترش ارتباطات و تقویت همکاری های بین منطقه‌ای، تحقق صلح و توسعه همه جانبه و پایدار در منطقه از موضوعات مهمی است که در این نشست مطرح می‌شود.

بن علی یلدریم رییس مجلس ترکیه برای شرکت در این نشست تحت عنوان "مقابله با تروریسم و تقویت روابط منطقه ای" وارد تهران شده است.

رییس مجلس پاکستان ریاست جلسه اول نشست را برعهده دارد؛ قرار است علی لریجانی رییس مجلس شورای اسلامی ایران رییس جلسه دوم باشد.

پیش از این پاکستان میزبان این نشست بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر


کارشناس مسائل ایران : حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس


انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است