آخرین نفس‌های مخالفان مسلح در سوریه

شنبه 20 آبان 1391
10:18
آخرین نفس‌های مخالفان مسلح در سوریه کشورهاي عرب حوزه خليج فارس و ترکيه، که به طور کامل از مخالفان سوريه حمايت مالي و تسليحاتي مي‌کنند اکنون خود را خود را فرورفته در باتلاق مي‌بينند

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه‌های مخالف مسلح در سوریه به لحاظ سیاسی و نظامی دچار سردرگمی شده‌اند.

بر اساس این گزارش، مخالفان در زمینه هماهنگی میان بخش‌های مختلف و رویارویی نظامی با ارتش سوریه دچار سردرگمی و پراکندگی شده‌اند و ارتش سوریه نیز ضربات مهلکی به آن‌ها وارد کرده است.

روزنامه لبنانی الدیار در این باره نوشت، آمریکا و متحدانش به علت ناامید شدن از گروه‌های مسلح و توانایی آن‌ها در ایجاد تغییر ریشه‌ای در کشور درصدد یافتن راه حل سیاسی و مسالمت‌آمیز است.

بسیاری از گروه‌های مسلح اکنون به علت شکست‌هایی که از ارتش سوریه دیده‌اند یکدیگر به ویژه اشخاص خارج نشین را به وطن فروشی و خیانت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و ترکیه، که به طور کامل از مخالفان سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند اکنون خود را خود را فرورفته در باتلاق می‌بینند به گونه‌ای که خروج از آن برای آن‌ها دشوار و هزینه‌بردار است. از این رو، تلاش می‌کنند با ارائه پیشنهاد‌ها و تاکتیک‌های جدید خود را این تنگنا خارج کنند.

توطئه‌های مخالفان علیه نظام حاکم سوریه و مجبور کردن آن به تسلیم شدن تاکنون به شکست منجر شده است و این امر سبب شد تا کشورهای توطئه کننده در مخصمه قرار گیرند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران


ارسال طرح پیشنهادی ایران در مورد خاتمه جنگ


سفارت ایران به مقام ارشد اروپا: سکوت در برابر جنایات آمریکا و اسرائیل، ورشکستگی اخلاقی است


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و ژاپن درباره تحولات منطقه


دومین کشتی متعلق به ترکیه‌ از تنگه هرمز عبور کرد