دفاع نماینده عربستان از اقدامات ضد فلسطینی رژیم صهیونیستی

شنبه 17 آذر 1397
15:29
دفاع نماینده عربستان از اقدامات ضد فلسطینی رژیم صهیونیستی در حالی که حملات راکتی از نوارغزه به سرزمین های اشغالی در پاسخ به تجاوزات نظامیان رژیم صهیونیستی به این باریکه صورت می گیرد، «عبدالله بن یحیی المعلمی» نماینده دایم سعودی در سازمان ملل متحد خواستار توقف این حملات شده است.

العالم ـ عربستان سعودی

به گزارش روزنامه "القدس العربی"، المعلمی در سخنان خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره رای گیری برای پیش نویس قطعنامه آمریکا ضد "جنبش مقاومت اسلامی فلسطین" (حماس)، گفت که از همه طرف ها می خواهیم که حملات راکتی به مناطق مسکونی در سرزمین های اشغالی متوقف و مسالمت آمیز ماندن راهپیمایی ها تضمین شود.
سخنان نماینده عربستان در حالی است که در راهپیمایی های بازگشت در نوار مرزی غزه با سرزمین های اشغالی که از ماه مارس آغاز شده، تاکنون 230 فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست کشته شده اند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نشست عصر پنجشنبه خود با 87 رای موافق، 57 رای مخالف و 33 رای ممتنع پیشنهاد آمریکا برای محکوم کردن حماس را به دلیل بدست نیاوردن دو سوم آرا، رد کرد که شکستی دیگر برای واشنگتن، رژیم صهیونیستی و اروپایی هایی ها بود که این بار پشت آمریکا قرار گرفته بودند.
به گزارش ایرنا به نقل از القدس العربی، در پیش نویس قطعنامه آمریکا خواسته شده بود تا حملات موشکی حماس از غزه متوقف شود، بدون اینکه در آن اشاره ای به توقف تجاوزات و حملات نظامیان صهیونیست به فلسطینی ها شده باشد.
در آخرین حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه سه نوجوان فلسطینی به شهادت رسیدند که بین 12 تا 14 سال سن داشتند.
نوارغزه از سال 2007 تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد و این باریکه با بیش از دو میلیون جمعیت تاکنون 3 بار مورد حمله این رژیم قرار گرفته که نتیجه آنها، کشتار کودکان فلسطینی بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق


زائران نگران نباشند؛ سقف پروازی اربعین کاهش پیدا نمی‌کند


مجوز اتحادیه اروپا به یک داروی ایرانی


چابهار و خورگاس در آستانه پیوند


نخستین ماهواره راداری ایران آماده رونمایی


ایران و روسیه در آستانه اتصال کامل شبکه‌های بانکی


همزمان با جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد: شهادت بیش از ۱۰۰۰ ورزشکار فلسطینی در جریان تجاوز اشغالگران صهیونیست


گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است