تلاش نتانیاهو برای علنی کردن روابط با عربستان

يکشنبه 18 آذر 1397
03:20
تلاش نتانیاهو برای علنی کردن روابط با عربستان نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صدد برقراری روابط علنی و رسمی با عربستان پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی است.

العالم-فلسطین

تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که هدف بنیامین نتانیاهو تبدیل روابط محرمانه این رژیم با عربستان به روابطی علنی و رسمی پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی است.

بر اساس این گزارش «یوسی کوهین» رئیس موساد و شماری از مسئولان آمریکایی نتانیاهو را در رسیدن به این هدف کمک می کنند.

یک منبع صهیونیستی نیز گفت که تل آویو تماس های زیادی با شماری از کشورهای عربی که دارای منافعی مشترک در رویارویی با ایران هستند، برقرار کرده است.

دو هفته پیش نیز دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت که هرگونه اقدامی علیه عربستان در پی ماجرای(قتل) جمال خاشقچی روزنامه نگار عربستانی به روابط واشنگتن و خاورمیانه لطمه می زند و این موضوع تاثیر گسترده ای بر اقتصاد ایالات متحده خواهد داشت.

ترامپ گفت که اگر به اسرائیل نگاه کنیم می بینم که بدون عربستان در تنگنای خطرناکی قرار خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود


قالیباف: استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است


اژه‌ای: باید دشمن را در جنگ اقتصادی خلع سلاح کنیم


ادعای تایید نشده عبور کشتی مرسک از تنگه هرمز


حذف 2 میلیون صندلی‌‎ از پرواز شرکت‌های هوایی جهان


آغاز مرحله دهم کالابرگ الکترونیکی برای 87 میلیون نفر از مروز


تانکرترکرز: تولید و ذخیره سازی نفت ایران متوقف نمی‌شود


محاصره دریایی ناوگان پایداری توسط صهیونیست‌ها


جدیدترین ویدئو لگویی منتشر شده از وضعیت مردم آمریکا