قاسمی: مشورت های سیاسی استکهلم ماهیت یمنی - یمنی دارد

يکشنبه 18 آذر 1397
14:38
قاسمی: مشورت های سیاسی استکهلم ماهیت یمنی - یمنی دارد سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است طرف های یمنی با اتخاذ رویکرد مستقل و صلح جویانه در چارچوب گفتگوهای ملی و یمنی – یمنی مانع دخالت و كارشكنی های بیگانگان زیاده طلب و جنگ آفرین به منظور پایان دادن به آلام و رنج های ملت ستمدیده و مظلوم یمن شوند.

العالم- ایران/ سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص ادعای برخی رسانه های خارجی که جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد حضور هیاتی برای شرکت در مذاکرات یمنی ها در استکهلم را داده است، اظهار داشت:مشورت های استکهلم ماهیت یمنی- یمنی دارد و جمهوری اسلامی ایران از آغاز بحران یمن ( از جمله در بند سوم طرح وزیرامور خارجه) بر ضرورت انجام گفتگوهای یمنی – یمنی به دور از دخالت بیگانگان تاکید داشته و پیوسته حمایت شفاف و کامل خود را از ماموریت سازمان ملل متحد در مسیر پیگیری یک راهکار سیاسی مناسب به عنوان یگانه راه حل بحران مزبور اعلام کرده است. دقیقا این نگاه و موضع ایران در حالی مطرح شده و می شود که آمریکا با اتخاذ سیاستی یک جانبه گرایانه و کاملا جانبدارانه، مخرب و نامتوازن، مجوز شروع یک جنگ ویرانگر ضد بشری را علیه مردم یمن صادر کرده و با انواع حمایت های مالی ، تسلیحاتی و سیاسی از نیروهای متجاوز موجب استمرار یكی از بزرگترین فاجعه های انسانی به اذعان سازمان های بین المللی شده است.

قاسمی افزود: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است طرف های یمنی با اتخاذ رویکرد مستقل و صلح جویانه در چارچوب گفتگوهای ملی و یمنی – یمنی مانع دخالت و كارشكنی های بیگانگان زیاده طلب و جنگ آفرین به منظور پایان دادن به آلام و رنج های ملت ستمدیده و مظلوم یمن شوند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید