انصارالله: پیش نویس توافق اولیه برای ادامه مذاکرات یمن ضروری است/ لزوم بازگشایی فرودگاه صنعا، آزادی اسرا و آتش بس

سه شنبه 20 آذر 1397
08:45
انصارالله: پیش نویس توافق اولیه برای ادامه مذاکرات یمن ضروری است/ لزوم بازگشایی فرودگاه صنعا، آزادی اسرا و آتش بس «محمد عبدالسلام» رئیس هیات انصارالله یمن در مذاکرات صلح سوئد دوشنبه شب گفت: پایان این دور از مذاکرات بایستی به پیش نویس یک توافق اولیه ختم شود.

العالم ـ یمن

به گزارش پایگاه خبری المسیره یمن، محمد عبدالسلام افزود: ما معتقدیم که بایستی مذاکرات به سطحی برسد که پیش نویس یک توافق اولیه از آن بیرون آید.
وی اضافه کرد که تنها سه یا چهار روز تا پایان این دور از مذاکرات باقی نمانده است و اگر بدون پیشرفتی از این مذاکرات خارج شویم به این معنا است که این مذاکرات شکست خورده است.
رئیس هیات انصارالله یمن که در یک کنفرانس خبری صحبت می کرد، ادامه داد: اما اگر در این دور پیش نویس یک توافق اولیه و کلی تهیه شود، می توان گفت که گام خوبی برای دور بعدی مذاکرات برداشته شده است.
وی با اشاره به اینکه در این پیش نویس توافق اولیه بایستی گام هایی برای اعتمادسازی مانند بازگشایی فرودگاه صنعا، آزادی اسرا و زندانیان و اجرای آتش بس در الحدیده یا استان دیگری برداشته شود، تاکید کرد که برگزاری دور بعدی مذاکرات منوط به پیشرفت در این دور از مذاکرات است.
عبدالسلام همچنین گفت: مذاکرات صلح سوئد در مسیر خوبی قرار دارد و کشورهای جهان از جمله آمریکا، فرانسه، انگلیس و حتی عربستان می گویند راه حل بحران یمن تنها سیاسی است اما چه وقت، چگونه و کجا این مساله باید بررسی شود.

به گزارش ایرنا، دور جدید مذاکرات صلح یمن روز پنجشنبه پس از عزیمت هیئت مذاکره کننده جنبش انصارالله و دولت مستعفی یمن به سوئد با میانجیگری "مارتین گریفیتس" نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن در سوئد آغاز شده است.
توقف حملات و درگیری های دوجانبه، اداره بندر الحدیده، بازگشایی فرودگاه صنعاء و تبادل اسرا از جمله موضوعات مورد مذاکره میان طرف های یمنی در سوئد است.

0% ...

آخرین اخبار

تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره