عبدالسلام: حضور نیروهای بیگانه در یمن توجیه پذیر نیست

چهارشنبه 21 آذر 1397
03:05
عبدالسلام: حضور نیروهای بیگانه در یمن توجیه پذیر نیست رئیس هیات مذاکره کننده انصارالله در مذاکرات صلح یمن در سوئد، تاکید کرد که حضور نیروهای بیگانه در یمن مخالف قانون اساسی این کشور و قطعنامه های شورای امنیت است.

العالم-یمن

رئیس هیات مذاکره کننده انصارالله در مذاکرات صلح یمن در سوئد، تاکید کرد که حضور نیروهای خارجی در یمن مخالف قانون اساسی این کشور و قطعنامه های شورای امنیت است.

«محمد عبدالسلام» اظهار داشت: مادامی که رویکرد ما راهکار سیاسی است حضور نیروهای خارجی در یمن توجیه پذیر نیست.

وی همچنین افزود که هیچ طرفی نمی تواند خواستار حضور نیروهای خارجی در یمن شود.

عبدالسلام درباره پیشنهادهای سازمان ملل پیرامون اوضاع استان الحدیده واقع در غرب یمن نیز گفت: طرف مقابل متجاوز به شمار می رود و باید نسبت به ویژگی های انسانی این استان کاملا آگاه باشد.

وی همچنین تاکید کرد که هیات اعزامی یمن به مذاکرات صلح سوئد تمامی بهانه ها را از طرف مقابل گرفته است.

عبدالسلام در خصوص تبادل اسرا نیز، تبادل کامل اسرای دو طرف را ضروری دانسته و با بیان اینکه کمیته اسرا از همان آغاز برای مذاکرات آمادگی کامل داشت و فهرست طرف مقابل با نواقص زیادی همراه است، افزود: توافق مربوط به تبادل اسرا، آزادی تمامی اسیران حتی اسرای دربند زندان های عربستان و امارات را نیز شامل می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت