عضو ارشد فتح در گفتگو با العالم:

اشغالگران باید منتظر چنین پاسخی از سوی مقاومت می بودند

پنج‌شنبه 22 آذر 1397
15:46
اشغالگران باید منتظر چنین پاسخی از سوی مقاومت می بودند

در پی عملیات دلاورانه مبارزان فلسطینی علیه نظامیان صهیونیست در نزدیک شهر رام الله در کرانه باختری، یک عضو ارشد جنبش فتح تاکید کرد: اشغالگران باید منتظر چنین پاسخی می بودند زیرا ملت فلسطین، یک ملت مقاوم و مبارز است.

العالم - فلسطین اشغالی

"قدوره فارس" عصر امروز پنجشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم تصریح کرد: ملت فلسطین یک ملت مقاوم و مبارز است و اشغالگران باید انتظار چنین پاسخی را می داشتند.

وی تاکید کرد: اشغالگران در مرحله بعد مطمئن خواهند شد که ملت فلسطین بر حق خود در دستیابی به آزادی و استقلال پافشاری می کند و ما به مقاومت در برابر اشغالگران تا برپایی کشور مستقل خود ادامه خواهیم داد.

فارس افزود: اشغالگران اعم از نهادهای نظامی و امنیتی یا نهادهای سیاسی آنها در سردرگمی به سرمی برند لذا کشته شدن یک شهرک نشین به ضرب گلوله خود نیروهای اسرائیلی گواه یاس و ناامیدی آنها است.

وی تصریح کرد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در بحران به سرمی برد و نگران آینده حزب خود است و بخشی از اقداماتش از جمله عملیات موسوم به "سپر شمال" برای خرید زمان به منظور باقی ماندن در قدرت تا زمان تعیین موعد برگزاری انتخابات است. نتانیاهو کابینه و نهادهای نظامی و امنیتی اسرائیل را برای تامین خواسته های شخصی خود به خدمت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است