محققان چینی به آمریکا سفر نکنند

جمعه 23 آذر 1397
11:00
محققان چینی به آمریکا سفر نکنند روزنامه 'ساوت چاینا' هنگ کنگ اعلام کرد چین به شماری از محققانش هشدار داده است تا جایی که ممکن است از سفر به آمریکا خودداری کنند.

العالم- آسیا

این روزنامه روز جمعه در گزارشی نوشت، همزمان به محققان تاکید شده است اگر قصد دارند به آمریکا سفر کنند باید هر اطلاعات حساس و مهمی را که در تلفن های همراه و رایانه های خود دارند، پاک کنند.
در این میان تاکید بر خودداری از سفر پژوهشگران بخش های فنی پیشرفته چین از شدت بیشتری برخوردار بوده است و به آنها گفته شده است حتی الامکان از رفتن به آن کشور خودداری کنند.
این هشدار تازه ترین دستور چین به پژوهشگران این کشور پس از آن است که رییس مالی شرکت فنی و مخابراتی 'هواوی' در ونکوور کانادا و به دستور آمریکا دستگیر و محاکمه شد.
به رغم آتش بس تجاری 90 روزه میان دو کشور چین و آمریکا، به نظر می رسد که اختلافات آنها بخصوص در بخش های فنی پیشرفته و حساس از جمله امور سایبری، مخابراتی و امنیتی بالا گرفته است.
پیشتر همین روزنامه هنگ کنگی گزارش کرده بود سفارت آمریکا در پکن روادید برخی از محققان چینی را که برای 10 سال صادر شده بود، لغو کرده است.
این نشریه می افزاید ظاهرا یکی از علت های این اقدام این بوده که بازرسان آمریکایی برخی از تلفن های همراه و رایانه های این افراد را مورد بررسی قرار داده اند.
در آمریکا هم به شرکت بزرگ فناوری سیسکو اعلام شده است که از سفر کارکنان خود به چین تا اطلاع ثانوی خودداری کنند و اگر ضرورتی به این سفرها نیست از آن خودداری شود.
خانم 'منگ وانژو' مدیرمالی و دختر بنیانگذار شرکت هوآوی روز اول دسامبر به اتهام آنچه «نقض تحریم های آمریکا علیه ایران می خوانند» در کانادا بازداشت شد او روز سه شنبه با وثیقه 10 میلیون دلاری موقتا آزاد شد.

0% ...

آخرین اخبار

دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است


چرا انصارالله یمن معادله محاصره دریایی علیه عربستان را فعال کرد؟


زنی که در زندان راه امام خمینی (ره) را ادامه داد؛ ماجرای قیامی در آن سوی مرزها و در امتداد صدای یک امام


تمجید حقوقدان تاجیک از قدرت و مقاومت ایران


تنش در مناسبات دیپلماتیک برزیل و آرژانتین بالا گرفت


مقام نظامی روس: حمله اوکراین به کشتی‌های تجاری تروریسم دریایی است


شکست تلاش‌های غرب برای انزوای مسکو


شوک ١٢٢ میلیون دلاری بنزما به عربستان