بازداشت۴۰ فلسطینی در کرانه باختری

جمعه 23 آذر 1397
11:27
بازداشت۴۰ فلسطینی در کرانه باختری نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دیشب با حمله به مناطق مختلف کرانه باختری، ۴۰ فلسطینی را بازداشت کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

نظامیان صهیونیست پنجشنبه‌شب به سمت مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن یورش برده و ده‌ها نفر از آنها را بازداشت کردند.

منابع فلسطینی می‌گویند که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی دیشب ۴۰ نفر از فلسطینیان را دستگیر کردند.

از سوی دیگر، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک نفر از نظامیان اسرائیلی بر اثر اصابت سنگ به سرش در شمال شرق البیره و در نزدیکی شهرک «بیت ایل» در کرانه باختری زخمی شد.

دیشب صدها نفر از شهرک نشینان در اعتراض به وضعیت بد امنیتی در مقابل منزل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.صهیونیست ها با در دست داشتن پلاکاردهایی به خاطر وضعیت بد امنیتی به نتانیاهو اعتراض کردند.

درگیری‌ها بین فلسطینیان و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری در پی عملیات استشهادی جوانان فلسطینی در شهرک‌های اسرائیلی در حومه رام‌الله، چند روزی است که آغاز شده است و پس از شهادت دیروز «اشرف نعالوه» و «صالح البرغوثی» دو جوان فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی، به اوج خود رسید.

صهیونیست‌ها این دو جوان فلسطینی را به زعم آنکه مجری دو عملیات ضدصهیونیستی «برکان» و «عوفرا» هستند، به ضرب گلوله به شهادت رساندند.

«فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» گفته که عملیات مقاومت فلسطین در کرانه باختری رود اردن، محاسبات امنیتی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را برهم زد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان