لیبرمن: فقط "حماسستان" و "فتح لند" را می شناسم!

چهارشنبه 24 آبان 1391
15:49
لیبرمن: فقط " آويگدور ليبرمن" وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي با انتقاد از تصميم تشكيلات خودگردان براي درخواست عضويت سازمان ملل و تشكيل كشور مستقل فلسطين، وجود چنين كشوري را رد كرد و با افزودن دو واژ? جديد به قاموس واژگان جعلي صهيونيست ها، گفت: تنها چيزي كه وجود دارد دو سرزمين "حماسستان" و "فتح لند " هستند كه هيچ ارتباطي هم به يكديگر ندارند!

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، ليبرمن همچنين عباس از سازمان ملل براي پذيرش عضويت فلسطين را تلاشي براي نجات خودش از نظر سياسي ارزيابي كرد و مدعی شد: عباس مي خواهد خود را از نظر سياسي نجات دهد و گرنه طرح او براي درخواست عضويت سازمان ملل، هيچ گونه برنامه ريزي براي آينده ملت فلسطين را شامل نمي شود.

به گفته راديو رژیم صهیونیستی، وزير امور خارجه اين رژيم تاكيد كرد: عباس تاكنون در همه اقداماتي كه انجام داده، شكست خورده است و در حال حاضر ديگر چيزي به نام تشكيلات خودگردان وجود ندارد و از اين نهاد، چيزي باقي نمانده است. ليبرمن در پايان درباره پيامدهاي پذيرش درخواست عباس براي درخواست عضويت فلسطين سازمان ملل هشدار داد.

واژه های حماسستان و فتح لند، به خوبی بیانگر دیدگاه سرکردگان رژیم جعلی صهیونیست در مورد دو منطقه نوار غزه و کرانه باختری است که یکی را نزدیک به ایران دانسته و "حماسستان" نامیده اند و دیگری را دارای گرایش به غرب می دانند و از آن به "فتح لند" تعبیر کرده اند.

گفتني است راي گيري براي ارتقاء وضعيت فلسطين در سازمان ملل، قرار است در روز 29 نوامبر (9 آذر)، مصادف با روز جهاني همبستگي با فلسطينيان انجام شود.

ناظران سياسي پيش بيني مي كنند كه 150 عضو از 194 عضو مجمع عمومي سازمان ملل، با درخواست فلسطيني ها موافقت خواهند كرد و اين درخواست با اكثريت قاطع آرا تصويب خواهد شد. در صورت تصويب اين طرح، سازمان ملل مرزهاي 1967 را به عنوان مرزهاي فلسطين به رسميت خواهد شناخت.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست