مقام آمریکایی:آمریکایی‌ها بین 60 تا 100 روز سوریه را ترک می‌کنند

چهارشنبه 28 آذر 1397
19:51
مقام آمریکایی:آمریکایی‌ها بین 60 تا 100 روز سوریه را ترک می‌کنند یک مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نامش نشده گفته تمامی کارکنان وزارت خارجه این کشور ظرف ۲۴ ساعت آینده و تمامی نیروهای آمریکایی ظرف 60 تا 100 روز آینده از سوریه خواهند رفت.

العالم - آمریکا

یک مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نامش نشده گفته تمامی کارکنان وزارت خارجه این کشور ظرف ۲۴ ساعت از سوریه خارج می‌شوند.

مقام آمریکایی اضافه کرده تمام نیروهای آمریکا بین ۶۰ تا ۱۰۰ روز آینده از سوریه خارج می‌شوند.

پیش از این روزنامه وال‌استریت ژورنال خبر داده بود که نیروهای آمریکایی از شمال شرق سوریه خارج خواهند شد. این خبر بعدا از سوی سی‌ان‌ان و فاکس‌نیوز به این صورت مخابره شد که نیروهای آمریکایی کل سوریه را ترک خواهند کرد.

آمریکا در حدود دو هزار نیرو در سوریه دارد که بخش عمده آنها در شمال سوریه حضور دارند و با شبه‌نظامیان کُرد «قسد» همکاری می‌کنند. بخش دیگری از نیروهای آمریکایی در پایگاه «التنف» واقع در منطقه تلاقی مرزی سوریه، عراق و اردن حضور دارند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امروز در توییتر مدعی شد که داعش شکست خورده و این تنها دلیل حضور نیروهای آمریکایی در خاک سوریه بوده است.

در همین حال، «لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز چهارشنبه، تصمیم دولت این کشور برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از سوریه را یک پیروزی بزرگ برای ایران و «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه توصیف کرد.

دولت سوریه همواره به حضور آمریکایی‌ها در سوریه اعتراض داشته و آن را اشغال‌گری خوانده است. روس‌ها نیز بر این اعتراض دمشق صحه گذارده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند


معادلات جدید پهپادهای حزب الله در جنوب لبنان


آلمان: اکنون ترامپ باید جنگ علیه ایران را به سرعت پایان دهد


کارگران غیور ایران؛ روزهای سازندگی در راه است


به دست پرتوان کارگران‌، دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می‌برد


جنگی که رؤیای نفتی ترامپ را به هم ریخت


سی‌بی‌اس: پاکستان پیشنهاد جدید ایران را به آمریکا تحویل داد


فرمانده ارتش: آماده‌تر از همیشه در برابر هرگونه تهدید دشمن می‌ایستیم


انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق


عارف: ما متعهد به ترمیم آسیب‌ها و عبور از بحران‌های تحمیلی هستیم