آمریکا نیروهایش را از سوریه به اربیل منتقل می کند

چهارشنبه 28 آذر 1397
20:48
آمریکا نیروهایش را از سوریه به اربیل منتقل می کند پس از اینکه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که این کشور در شکست داعش در سوریه موفق شده است، کاخ سفید از آغاز عقب نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه خبر داد.

العالمسوریه

یک مسئول در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به شبکه امریکایی الحره گفت: دو هزار و 130 نفر از نیروهای یگان ویژه آمریکایی در روزهای آینده سوریه را ترک خواهند کرد و در شهر اربیل عراق مستقر خواهند شد.

این مسئول آمریکایی افزود: خروج از سوریه در مرحله بعدی، پایگاه التنف و منطقه 55 را شامل خواهد شد.

«ساره ساندرز» سخنگوی کاخ سفید گفت : آمریکا و هم پیمانانش آماده اند درصورتیکه ضرورت اقتضا کند ، برای دفاع از منافع این کشور، دوباره در همه زمینه ها وارد عمل شوند.

ساندرز تاکید کرد: پیروزی هایی که در مقابله با داعش حاصل شد، به معنای پایان فعالیت ائتلاف بین المللی برای مبارزه با این گروه نیست.

کاخ سفید تاکید کرد واشنگتن و شرکایش به تلاش با هم به منظور محروم کردن تروریست های تندرو از حمایت مالی و ابزاراهایی که ممکنست به آن ها اچازه نفوذ از طریق مرزهای آمریکایی را بدهد، ادامه خواهند داد.

ترامپ پیشتر در توییتر خود اعلام کرده بود: داعش را در سوریه شکست دادیم و این تنها علت حضور ما در خاک این کشور در دوره ریاست جمهوری من بود.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد کاخ سفید از آن خواسته است تا طرحی را برای اجرای خروج کامل نیروهای آمریکایی از سوریه تهیه کند.

خبرنگار شبکه الحره در پنتاگون به نقل از یک منبع نوشت نیروهای آمریکایی در حال حاضر به همکاری با شرکای خود در سوریه مانند گذشته ادامه می دهند.

وی درعین حال ابراز نگرانی کرد که خروج نیروهای آمریکایی از سوریه خلأیی ایجاد کند که به ادعای وی ایران و روسیه از آن بهره برداری کنند.

«ربکا ریباریچ» سخنگوی فرماندهی میانه نیروهای آمریکایی گفت: تهدید داعش همچنان به قوت خود باقی است و این تهدید درهمه نقاط جهان وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد


تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد