آسوشیتدپرس: گفت‌وگوی ترامپ با اردوغان منجر به تصمیم خروج از سوریه شد

جمعه 30 آذر 1397
22:46
آسوشیتدپرس: گفت‌وگوی ترامپ با اردوغان منجر به تصمیم خروج از سوریه شد منابع آگاه روز جمعه گفته‌اند تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا برای خارج کردن نظامیان این کشور از سوریه در نتیجه گفت‌وگوی تلفنی او با رئیس‌جمهور ترکیه انجام شده است.

العالم- آمریکا

یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه گزارش داده تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سوریه در نتیجه گفت‌وگوی تلفنی او با «رجب طیب اردوغان» انجام شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته تصمیم ترامپ برای خارج کردن نظامیان آمریکا از سوریه، شتابزده، بدون مشورت با اعضای شورای امنیت ملی آمریکا و علی‌رغم مخالفت‌های شدید تمامی افراد دخیل در مبارزه با گروه تروریستی داعش انجام شده است.

دو مقام آمریکایی و یک مقام ترکیه‌ای گفته‌اند موافقت ترامپ با خروج نظامیان آمریکا که در جریان گفت‌وگوی تلفنی هفته گذشته او با اردوغان انجام شد، تحیر اعضای کابینه، نماینده‌های کنگره و کل جهان را به همراه داشت.

0% ...

آخرین اخبار

۲۷ شهید و زخمی در یکی از حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تلفات جدید ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان؛ یک کشته و ۳ زخمی در عملیات پهپادی حزب‌الله


افشای طرح از پیش طراحی‌شده اسرائیل برای تجاوز به جنوب لبنان + فیلم


بقائی: اتحادیه اروپایی باید نسبت به اصل حاکمیت قانون و اصول منشور سازمان ملل پایبند بماند


سفیر کوبا: ایران آمریکا را تحقیر کرده و اگر هاوانا مجبور شود خواهد جنگید


اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت