رزمایش سپاه:

تجهیز بالگردهای کبرا به دوربین‌های حرارتی RU-۲۹۰ + عکس

شنبه 1 دی 1397
08:14
تجهیز بالگردهای کبرا به دوربین‌های حرارتی RU-۲۹۰ + عکس بالگردهای کبرای هوانیروز سپاه پاسداران به دوربین های پیشرفته و بومی RU-۲۹۰ تجهیز شدند.

العالم - ایران / سیاسی

رزمایش پیامبر اعظم 12 نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که از سلسله رزمایش‌های نزسا است، هم اکنون در جزیره قشم در حال برگزاری است.

مرحله اصلی این رزمایش صبح روز شنبه در منطقه عمومی رزمایش در جزیره قشم برگزار می شود. در این رزمایش یگان‌های واکنش سریع نیرو‌ مخصوص، تکاوران، بالگردهای هوانیروز، پهپاد‌های رزمی و‌ شناسایی، واحدهای تخریب و مهندسی، یگان موشکی نزسا، ناو تیپ ذوالفقار منطقه یکم ندسا حضور دارند.

از جمله تجهیزات به کار گرفته شده در این رزمایش، بالگردهای کبرا و همچنین بالگردهای جدید طوفان 2 متعلق به هوانیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

بالگردهای طوفان 2 در واقع همان بالگردهای ساخت سازمان صنایع هوایی هستند که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سال 91 برای اولین رونمایی و اعلام کرد که کبراهای ایرانی به استاندارد این بالگردهای ارتقا خواهند یافت.


اولین بالگردهای طوفان 2 تولیده شده توسط وزارت دفاع

در بالگرد طوفان 2 مجموعه ای ارزشمند از فناوری های بومی صنایع وابسته به وزارت دفاع در حوزه های الکترونیک، اپتیک، لیزر و سلاح بکار گرفته شده که از آن جمله می توان به قدرت تهاجمی آن بواسطه قابلیت هدف گیری بسیار دقیق اشاره کرد.

طوفان 2 در زمان رونمایی از تجهیزات پیشرفته بسیاری به نسبت بالگردهای کبرای موجود در سازمان رزم ارتش و سپاه بهره مند بود اما حالا مشخص است که بالگردهای طوفان 2 که در رزمایش نیروی زمینی سپاه حضور دارند، به دوربین های پیشرفته تری تجهیز شده است.

دوربین جدیدی که روی این بالگرد نصب شده در واقع همان دوربین های پیشرفته و بومی RU-290 است که پیشتر در برخی نمایشگاه های نظامی از جمله ایپاس به نمایش گذاشته شده بود.

آر یو 290 در واقع یک سکوی پایدار شده است که چند دوربین روی آن نصب شده است. این دوربین می تواند جهت جستجو و ردیابی در شرایط مختلف محیطی اعم از تاریکی مطلق، مه، دود، غبار و . . . مورد استفاده قرار گیرد.

این دوربین از دو دوربین دید در روز و دید در شب حرارتی و از یک مسافت یاب لیزری جهت تعیین فاصله هدف بهره می برد. استفاده از از این دوربین ها به نسبت دوربین های قبلی که مسافت یاب لیزری نداشتند، کار را برای خلبان بالگردهای رزمی برای هدف قرار دادن مواضع دشمن و اهداف ثابت و متحرک، به مراتب راحت تر می کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران در گرامیداشت روز خبرنگار


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید