نسل جدید پهپادهای جنگی چین به پرواز در آمد

دوشنبه 3 دی 1397
16:46
نسل جدید پهپادهای جنگی چین به پرواز در آمد نسل جدیدی از هواپیمای توسعه یافته بدون سرنشین چین ، با کارکرد جنگی ، پرواز آزمایشی خود را دیروز از فرودگاهی در غرب این کشور با موفقیت پشت سر گذاشت.

العالم ـ آسیا

به گزارش نشریه «چاینا دیل» ، پهپاد «وینگ لونگ آی د» به عنوان یک هواپیمای بدون سرنشین توسعه یافته با استقامت و عملکرد بالاتر نسبت به نسل قبل خود است که برای شناسایی حملات و مقابله طراحی شده است .
این پهپاد که عصر دیروز یکشنبه دوم دی ماه جاری در غرب چین پرواز کرد ، با وزن 400 کیلوگرم و طول بال های 17.5 متر توان عملیاتی در ارتفاع متوسط را با حمل چهار فروند موشک هوا به زمین دارد.
به گزارش ایرنا، بر اساس گزارش این نشریه این مدل از پهپاد چین در مقایسه با مدل های اولیه ، هزینه کمتر و قابلیت بالاتری در پرواز دارد.
این هواپیما توان پرواز در ارتفاع 22 هزار و 966 پا از سطح زمین را دارد و از همان ارتفاع قابلیت ضبط و ارسال تصاویر با کیفیت بالا را به زمین دارد.
«وینگ لونگ آی د» همچنین می تواند نقش بسزایی در امنیت چین همچون نظارت و شناسایی هوایی ، مقابله با جاسوسی، مبارزه با تحرکات تروریستی ، گشت های مرزی و مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر ایفا کند.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی


آغاز فرایند مستندسازی جرائم صهیو‌ـ‌آمریکایی برای پیگیری در مجامع بین‌المللی


کرملین: اهمیت دیدار پوتین و عراقچی غیرقابل انکار است


حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی


افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه


گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران


افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۵۹۳ نفر


سردار قاآنی: ساحات مقاومت قوی تر از هر موعد دیگری کنار حزب الله قهرمان قراردارند


نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران